LIVE BLOG: Franţa – România, 2-2 | Calificarea în finală se decide, ACUM, la dublu. Niculescu a contribuit decisiv la obţinerea break-ului, dar e vulnerabilă pe serviciu. Halep, nevoită să revină pe teren: Irina Begu s-a accidentat cu un game înaintea finalului partidei cu Parmentier

0

  • Soarta semifinalei Fed Cup cu Franţa se decide la dublu! Simona Halep este nevoită să îşi facă o neplanificată apariţie la dublu, după accidentarea Irinei Begu din finalul partidei cu Parmentier. Halep a dus o luptă de două ore şi 57 de minute în meciul rachetelor numărul unu, împotriva Carolinei Garcia, fiind la rândul său uşor accidentată, după ce a alunecat pe zgură la scorul de 6-6 în tiebreak-ul primului set.
  • ACUM: 3-2 Caroline Garcia / Kristina Mladenovic – Simona Halep / Monica Niculescu
  • Acţiunea semifinalei Fed Cup din Kindarena este LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe DigiSport 1 şi Telekom Sport.
  • Cealaltă semifinală, Australia – Belarus, s-a încheiat (detalii AICI despre echipa care ar urma să găzduiască finala).

 

Franţa revine în avantaj, 3-2, după un schimb perfect de terenuri. Garcia nu a cedat punct pe tura de lansare: pe mingea returnată de Simona, Monica nu poate trimite înapoi când mingea vine pe direcţia corpului său, iar returul său este modest.

Niculescu este vulnerabilă cu serviciul în faţa retururilor celor două sportive din Franţa. Simona nu intervine la început, apoi, când o face, la minge de rebreak, trimite în plasă. 2-2.

► BREAK, România, pe serviiciul lui Mladenovic. Kiki are un prim game dificil pe lansare, început cu dublă greşeală. Numărul trei mondial al probei de dublu apără trei mingi de break, având avantaj alături de Garcia din apropierea fileului. Pe a patra minge de break, Monica Niculescu returnează însă bine, susţine duelul de pe linia de fund a terenului, iar după ce Kiki a testat vigilenţa Simonei, Monica intervine perfect la fileu, pentru 2-1.

► Fetele noastre au ales să înceapă meciul la retur. Garcia depăşeşte cu brio testul primului serviciu, deşi Monica este activă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.