LIVE BLOG: Franţa – România, 1-2 | Simona Halep cade, se ridică şi ne duce la o victorie distanţă de o primă finală Fed Cup, după o luptă de aproape trei ore. ACUM, Begu – Parmentier

0

  • Simona Halep a readus România în avantaj în semifinala Fed Cup cu Franţa, după o luptă de două ore şi 57 de minute în meciul rachetelor numărul unu contra lui Caroline Garcia.
  • ACUM: Pauline Parmentier (53 WTA) – Irina Begu (83 WTA)
  • Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) – Simona Halep (2 WTA), 3-6, 1-6.
  • Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) – Mihaela Buzărnescu (30 WTA), 6-3, 6-3.
  • Meciul 3: Caroline Garcia (21 WTA) – Simona Halep (2 WTA) 7-6(6), 3-6, 4-6.
  • Acţiunea semifinalei este LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe DigiSport 1 şi Telekom Sport.
  • Cealaltă semifinală, Australia – Belarus, s-a încheiat (detalii AICI despre echipa care ar urma să găzduiască finala).

 

FED CUP,  SEMIFINALA FRANŢA – ROMÂNIA, ZIUA II, MECIUL 4: Pauline Parmentier începe meciul la serviciu.

17:25 Benneteau a luat decizia! Meciul patru, care ne poate duce în finală, se va juca între Pauline Parmentier şi Irina Begu. E o şansă enormă, pentru că Parmentier era, la startul duelului, abia a patra opţiune de simplu, după Garcia, Mladenovic şi Cornet.

► GAME, SET, MECI ŞI PUNCT PENTRU ROMÂNIA! 6-7(6), 6-3, 6-4.

Simona găseşte passing-ul în cele din urmă după voleuri succesive ale lui Garcia în primul punct al game-ului pentru victorie. Garcia a replicat decisiv cu dreapta în lung de linie, pentru 15-15. Caroline mută bine stânga-dreapta şi, din retragere, inventeză un forehand perfect, punându-l în colţul terenului. Este egal 30, după un retur ratat de Garcia, iar Halep trimite as pentru prima sa minge de meci. Simona face un punct bun şi readuce România în avantaj, 2-1 la general.

BREAK, HALEP! Garcia comite o primă dublă greşeală în meci la 1-1 la seturi, 15-15. Imediat vine şi a doua, iar Halep are două mingi de break consecutive. Simona finalizează decisiv…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.