LIVE BLOG: Franţa – România, 1-2 | Begu a prins curaj în duelul cu Parmentier. Simona Halep cade, se ridică şi ne duce la o victorie distanţă de o primă finală Fed Cup, după o luptă de aproape trei ore

0

  • Simona Halep a readus România în avantaj în semifinala Fed Cup cu Franţa, după o luptă de două ore şi 57 de minute în meciul rachetelor numărul unu contra lui Caroline Garcia.
  • ACUM: 6-3, 2-4 Pauline Parmentier (53 WTA) – Irina Begu (83 WTA)
  • Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) – Simona Halep (2 WTA), 3-6, 1-6.
  • Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) – Mihaela Buzărnescu (30 WTA), 6-3, 6-3.
  • Meciul 3: Caroline Garcia (21 WTA) – Simona Halep (2 WTA) 7-6(6), 3-6, 4-6.
  • Acţiunea semifinalei este LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe DigiSport 1 şi Telekom Sport.
  • Cealaltă semifinală, Australia – Belarus, s-a încheiat (detalii AICI despre echipa care ar urma să găzduiască finala).

 

► Irina începe să o pună la respect pe Parmentier cu dreapta, se descurcă excelent şi atunci când alternează dreaptă-rever. O vedem şi la proba smash-ului, la fileu, în drumul spre un mult mai confortabul 4-1.

► BREAK, Begu. Irina face un prim game solid la retur, pune mingea lung, în picioarele lui Pauline Parmentier, iar reprezentanta Franţei nu are ce face. Românca preia controlul net şi pune pe tabelă un break la zero.

► Un game alimentat de servicii bune, o accelerare eficientă pe prima lovitură după serviciu le dă mai multe motive fanilor români să se facă auziţi. Irina, la conducere în setul doi, 2-1.

► Mai aproape de baseline decât Irina, Parmentier închide prima tură pe lansare din setul doi cu o dreaptă letală. Unghiurile găsite de Pauline, pe diagonală, au fost extrem de eficiente în acest meci în faţa Irinei.

► Game salvat de la 0-30 de Irina, în start de set doi. Pauline Parmentier are o dispoziţie de joc impresionantă: face rapid pasul în faţă în primul game al setului doi, o deplasează pe Irina şi pune un periculos 0-30 pe tabelă. Două servicii…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.