LIVE BLOG | Fed Cup: ziua decisivă pentru semifinale. Karolina Pliskova – Simona Halep, derby de la ora 14:00. Întrebarea care este buzele tuturor: vor fi sau nu schimbări? Joker-ul din mâna lui Petr Pala

0

  • Cehia – România, duel din turul 1 al Grupei Mondiale Fed Cup având ca miză calificarea în semifinale, se reia, duminică, de la ora 14:00, de la scorul de 1-1 (detalii AICI despre meciurile din prima zi).
  • Karolina Pliskova – Simona Halep, duelul rachetelor numărul unu şi al sportivelor care au adus punct pentru echipele lor, sâmbătă, este în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 2.

Derby-ul primului tur al Grupei Mondiale Fed Cup, echivalent cu un sfert de finală în competiţia pe naţiuni din tenisul feminin, s-a transformat într-o cursă „cel mai bun din 3 meciuri”, după ce prima zi de întreceri s-a încheiat la egalitate, 1-1. Karolina Pliskova şi Simona Halep au confirmat, pe teren, statutul, dominându-şi partidele de debut, un veritabil antrenament pentru duelul direct care, cel mai probabil, va fi şi decisiv pentru accederea în semifinale.

Pliskova a cedat un game în plus faţă de Halep, însă, fără să îşi fi pierdut serviciul, sportiva din Cehia a fost cel puţin la fel de impresionantă pe teren precum românca, ajunsă la linia de finiş a meciului cu Siniakova cu şapte game-uri câştigate consecutiv. Cele două sportive din Top 5, având o evidentă relaţie de prietenie, se înfruntă pentru a noua oară pe terenul de tenis. Învinsă de două ori de Simona în turneele de Mare Şlem în 2016 şi 2017, Pliskova declara cu umor că, de fiecare datâ când o vede pe Simona pe secţiunea sa de tablou, îşi spune – iar?

Pliskova i-a promis o bere Simonei Halep, după ce a devenit lider mondial după un concurs de împrejurări, cu un rezultat modest în 2017, la Wimbledon. Reprezentanta Cehiei ajunge acum la startul duelului cu Simona Halep având o victorie în ultimul meci direct, de la Madrid. Simona conduce 6-2 la general şi, aşa cum spunea Adrian…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.