LIVE BLOG | FCSB – CFR se joacă ACUM! Teixeira, ratarea începutului de meci

0

FCSB – CFR Cluj 0-0

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad – Benzar, I. Cristea, Bălaşa, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Tănase, F. Coman – Hora
  • Rezerve: Bălgrădean, Moruţan, Rusescu, M. Roman, F. Matei
  • CFR: Arlauskis – Manea, A. Mureşan, Boli, Peteleu – Males, Hoban, Djokovic – Costache, Omrani, Păun
  • Rezerve: Petrila, Ioniţă, Itu, Moutinho, Lang, Ispas, Jesus Fernanez

Minutul 15: Aproape de deschiderea scorului! Boli primeşte o centrare în careu, scapă din marcajul fundaşilor vicecampioanei şi reia cu capul direct în bara porţii lui Vlad.


Minutul 14: Ratare imensă pentru FCSB! Teixeira recuperează o minge de la Peteleu, se întoarce spre poarta lui Arlauskis, trece de Mureşan, dar trage mult peste poartă. Acesta putea trimite în centru către un coechipier, dar a ales să ia acţiunea pe cont propriu.


Minutul 11: O nouă ocazie mare pentru CFR Cluj! Păun trimite către Omrani şi intră în careu, francezul îi centrează acestuia pe poziţie viitoare, dar Păun nu poate relua şi mingea trece prin faţa porţii lui Vlad.


Minutul 8: Probleme pentru Omrani! Atacantul CFR-ului a fost lovit de o minge trimisă de Florinel Coman din lovitură liberă, acesta prăbuşindu-se pe gazon.

FOTO Digi Sport.


Minutul 4: A venit şi replica FCSB-ului! Hora ia o acţiune pe cont propriu, trece de doi adversari şi trage din unghi închis către poarta lui Arlauskis, dar lituanianul reţine.


Minutul 3: Campioana începe mai bine partida! Păun îl lansează pe Djokovic, acesta înaintează spre careu şi trage înainte să fie întâmpinat de Iulian Cristea. Vlad respinge în corner.


Minutul 1: Fluier de start pe Arena Naţională!


UPDATE 18:50 FCSB a anunţat echipa de start pentru partida cu CFR Cluj, una fără miză, în condiţiile în care clujenii sunt deja campioni. În primul rând, Teja l-a titularizat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.