LIVE BLOG | Chindia Târgovişte – Dinamo, de la 19:30. Dusan Uhrin Jr. debutează la timona „câinilor”. Echipele probabile

0

Chindia Târgovişte se va duela vineri, începând cu orele 19:30, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, cu Dinamo Bucureşti, în a şasea etapă a Ligii 1.

Echipe probabile:

  • Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Dinu, Leca, Neciu – Bic, Dudea – Neguţ, Yameogo, Burlacu – Voduţ
  • Dinamo Bucureşti: Straton – De Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin – Sorescu, Filip, Bru, Mihaiu – Popa, Montini

Partida de la Ploieşti pune faţă în faţă ultimele două clasate din Liga I. Cele două formaţii au avut starturi dezamăgitoare de sezon, iar victoria pare să fie obligatorie pentru ambele echipe.

De asemenea, meciul cu Chindia va fi primul pentru noul antrenor dinamovist, Dusan Uhrin Jr. Tehnicianul ceh a făcut doar câteva antrenamente alături de noua sa echipă, însă speră să găsească o echipă ideală pentru meciul cu echipa din Târgovişte.

„Munca la o echipă de fotbal nu este o muncă a unui singur om, ci a unui întreg staf. Am doar câteva zile la dispoziţie pentru recuperarea echipei, jucătorii sunt pregătiţi să facă orice pentru a câştiga mâine. Ştim că va fi dificil, nu suntem într-o situaţie prea bună. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se pregătească mai bine, să arate că pot da mai mult. Totul trebuie să se schimbe, şi mentalitatea, să luptăm mai mult decât până acum. Nu vrem să schimbăm toată echipa. Voi încerca să găsesc cel mai bun 11”, a declarat Dusan Uhrin, noul antrenor principal al ”câinilor roşii”, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

„Trebuie să o scoatem la capăt până la urmă, altă cale nu avem. Privind…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.