LIVE BLOG | ACUM, set decisiv în partida Begu – Andreescu, din turul I, la Miami. Revenire de senzaţie a Biancăi, de la 4-6, 1-5 şi minge de meci! Dreapta canadiencei a luat foc, iar scurtele au tăiat finalul Irinei. Tribunele sunt pline!

0

  • Begu – Andreescu 6-4, 6-7(2), 0-0, (Irina serveşte prima în decisiv). Programată iniţial pentru miercuri noapte, partida Irina cu proaspăta campioană de la indian Wells se joacă acum, în turul I la Miami.
  • Organizatorii au mutat meciul de pe arena principală, pe Butch Buchholz Arena. Duelul este în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe DigiSport 2.

 

►  Irina rezistă pe serviciu, cu emoţii. Tiebreak şi victorie în setul doi pentru senzaţionala Bianca Andreescu, reactivată parcă prin magie.

 Bianca Andreescu ia primul punct, pe serviciu, cu o acoperire excelentă a fileului. Urmează minibreak pentru 2-0, luând la ţintă reverul Irinei. Begu transmite prin toţi porii şi prin postură că este în corzi, la 0-3. Irina face, evident, pas în spate în raliu, este testată cu o nouă minge scurtă şi ratează intensitatea răspunsului. Bianca strânge pumnul după un punct câştigat în doi timpi – serviciu la teu plus scurtă letală, fiind la două puncte de accederea în decisiv, la 5-0 în tiebreak. Begu câştigă un prim punct în spatele serviciului, pentru a schimba terenul la 1-5, dar la reluare forţează cu reverul şi ratează cu mult ţinta, oferind 5 mingi de set. Andreescu o fructifică pe a doua, cu o nouă scurtă imparabilă!

► Bianca Andreescu trece în faţă pe tabelă, la 6-5. Acum, până şi dropshot-ul are alt aspect şi altă eficienţă pentru Bianca, fiind un adevărat pumnal înfipt în rana Irinei.

► Situaţie complicată de tot pentru Irina, care ratează şi a doua oară închiderea partidei şi se vede egalată de Bianca Andreescu, 5-5 în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.