Lipsa informaţiilor despre Michael Schumacher are în spate un argument solid. Reprezentantul fostului mare pilot anunţă: „Acesta e visul lui secret. Mi-a spus «N-are sens să mă mai cauţi anul viitor, voi dispărea»”

0

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher (49 de ani), a scos la lumină, miercuri, motivele pentru care fanii fostului mare pilot german nu primesc informaţii legate de starea sa de sănătate, într-un interviu acordat publicaţiei Mirror.

Iar Sabine s-a folosit de o discuţie pe care a avut-o cu Schumi înainte de teribilul accident din iarna lui 2013 pentru a argumenta puţinele ştiri pe care familia e de acord să le transmită în spaţiul public, motivul fiind legat de o dorinţă a lui Michael de a nu avea contact cu presa: „În general, presa nu prea a avut niciodată acces la informaţii personale despre Michael şi Corinna, soţia lui. Când am avut mai demult, înainte de accident, o discuţie lungă cu el mi-a zis: «N-are sens să mă mai cauţi anul viitor, voi dispărea (n. red – în sensul că nu mai avea de gând să apară în public)». Cred că era visul lui secret să se poată rupe de presă într-o zi. De aceea, acum vreau să-i protejez dorinţa şi să nu dau nici o informaţie despre starea lui”, a declarat Sabine Kehm, citată de presa internaţională.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este, în continuare, un pol de interes pentru fanii Formulei 1 şi ai fostului mare pilot, iar apropiaţii oferă informaţii contradictorii. Totul pe fondul tăcerii familiei, care nu doreşte să discute prea mult pe seama sportivului de legendă.

Publicaţia franceză Paris Match a scris, în octombrie, despre o îmbunătăţire a stării de sănătate a lui Schumi, unul dintre apropiaţi dezvăluind că acesta ar începe să plângă atunci când începe să-şi audă familia vorbind. Totuşi, adevărul pare cu totul şi cu totul altul.

Un alt apropiat a fost sincer atunci când a vorbit despre Schumacher şi şansele lui, iar veştile nu erau deloc bune: „Nu putem împiedica oamenii să vadă ceea ce vor să vadă. Ei îşi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.