Liga Campionilor: Elizabeth Omoregie vs. Krim! „Va fi ciudat să joc împotriva lor, să îmbrac alt tricou”

0

Are 22 de ani şi a ajuns în această vară la CSM Bucureşti de la Krim Ljubljana, iar sâmbătă îşi va înfrunta pentru prima oară echipa care a propulsat-o în handbalul mare. „Va fi un moment special şi cred că, de asemenea, va fi emoţionant”, spune Elizabeth Omoregie, componenta campioanei României la handbal feminin.

După patru ani petrecuţi la Krim Ljubljana, Elizabeth Omoregie a acceptat provocarea de a părăsi reprezentanta Sloveniei cu destinaţia CSM Bucureşti, formaţie cu aspiraţii mult mai mari la nivel european. Sorţii au făcut ca cele două echipe, CSM şi Krim, să se afle sâmbătă faţă în faţă în Main Round-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, în ceea ce va reprezenta un moment aparte pentru coordonatoarea de joc de 22 de ani. „Va fi un moment special şi cred că, de asemenea, va fi emoţionant pentru mine. Aşa cum ştim, Krim a fost primul meu club profesionist din carieră şi am de acolo multe amintiri. Va fi ciudat să joc împotriva lor, să îmbrac alt tricou, dar asta e viaţa şi acum sunt concentrată pe echipa mea. Meciul nu va fi uşor, Krim are o echipă tânără, are câteva jucătoare accidentate, dar suntem la acelaşi nivel din punct de vedere al accidentărilor. Ştim cât de dificilă e situaţia noastră acum la echipă. Cred că fiecare secundă va fi foarte importantă, iar noi va trebui să începem bine jocul şi să continuăm la fel până la final”, a declarat Elizabeth înaintea partidei.

Pentru ea, Krim nu mai are niciun secret, având în vedere că le ştie pe majoritatea componentelor campioanei Sloveniei. „Cred că punctul lor forte este apărarea. Antrenorul va pregăti defensiva foarte bine, cunoaşte multe din jucătoarele noastre balcanice şi cred că apărarea este obiectivul lor. Trebuie să fim concentrate 60 de minute, cred că ar trebui să muncim mai mult…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.