Lideri în campionat și ca și calificați în sferturile Cupei Challenge, handbaliștii de la CSM București decretează: ”E anul tigrilor!” | Alte sporturi, Sport

0

CSM București se află pe primul loc în Liga Zimbrilor și merge bine și în competițiile europene, unde este aproape de sferturile Cupei Challenge, după succesul la cinci goluri diferență din deplasarea de la Praga, cu Dukla, 28-23.

‘Tigrii’ sunt convinși că nu se pune problema echipei care va merge mai departe în Cupa Challenge și-și fac deja planurile pentru fazele finale.

‘ Am obținut la Praga o victorie importantă, la o diferență considerabilă pentru un meci în deplasare. Ne-am făcut jocul retur mai ușor după succesul de acolo. Nu cred că se pune problema calificării, dar, oricum, noi vom fi concentrați și vom trata cu maximă seriozitate jocul retur, de sâmbătă. Sunt sigur că vom ajunge departe…va fi anul tigrilor, atât în campionatul intern, cât și în cupele europene’ – Daniel Bera, handbalist CSM București.

‘ A fost o victorie importantă și destul de ușoară, am jucat bine în prima repriză, în a doua am ratat foarte mult și din această cauză cehii au revenit în joc și diferența este de doar cinci goluri. Ne dorim trofeul în Cupa Challenge și titlul în Liga Zimbrilor, ne-au rămas doar două competiții și ne focusăm pe ele’ -Ionuț Ramba, handbalist CSM București.

Partida retur dintre CSM București și Dukla Praga se dispută sâmbătă, 16 februarie, în Sala Dinamo, de la ora 17.00. Biletele la meciul din Cupa Challenge costă 10 lei, s-au pus deja în vânzare.

Mai dificil în campionat, decât în Cupa Challenge

Reveniți în țară luni seară, handbaliștii de la CSM București nu au mult timp de respiro, pentru că miercuri joacă un meci extrem de dificil, contra campioanei Dinamo, în Liga Zimbrilor, partidă restanță din tur.

Campion cu echipa ‘câinilor’ două sezoane, Bera știe și din interior ce înseamnă forța echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

‘ Sută la sută va fi mai greu meciul cu Dinamo decât cel de la Praga. Dinamo…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.