Libertatea le-a aflat secretele! Ce pofte au vedete?

0

 

de Andrei Crăițoiu

NICOLE CHERRY : «Îmi fac toate poftele, dar fără excese!»

„Îmi place mult mâncarea, însă încerc să mă abțin și să mănânc cât se poate de sănătos. Sunt foarte multe tentații pe piață, în materie de mâncare, dar să nu facem excese. Ciocolata, cartofii prăjiți, sucul sau alte dulciuri nu își au rostul în această combinație, într-o zi”.

LIDIA BUBLE nu se poate abține de la salata de vinete

„Nu mănânc deloc carne de porc sau de pasăre, dar mi-e imposibil să mă abțin de la anumite feluri, cum ar fi salata de vinete. Am rămas, în schimb, cu fructele de mare și cu peștele. Nu țin un regim, dar sunt mai atentă când comand de la restaurant”.

ANA BANICIU recunoaște că e gurmandă

„Sunt o gurmandă și mai scap câteodată, pentru că nu mă pot abține și pentru că am o familie în care se gătește extraordinar. E greu să mă abțin de la mâncarea mamei și a bunicii mele, care este delicioasă, dar și de la pizza sau burgeri… Îmi mai fac poftele, nu sunt absurdă”.

LORA: «Cartofii prăjiţi cu ochiuri. Mi-e imposibil să le rezist»

„Încerc să evit mâncărurile grele, prăjelile, combinațiile de pâine cu cartofi și sosuri grase. Suc beau extrem de rar, pentru că îmi place apa. Dar mi-e imposibil să rezist la mirosul de cartofi prăjiţi cu ochiuri”.

ANDA ADAM: Nici un film fără popcorn!

„Fără un regim alimentar nu ai cum să obții rezultate. Dieta e foarte, foarte importantă. Reprezintă 70% din rezultatele obținute. Facem sport degeaba, dacă după antrenament mâncăm patru savarine! Dar recunosc că nu mă pot abține de la salata de boeuf și de la floricele atunci când merg la film”.

DENISA TROFIN își face de cap o data pe săptămână

„Am câte un cheat day pe săptămână, unde mănânc ce vreau eu. Practic îmi fac de cap! Recunosc că îmi este foarte greu să mă abțin de la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.