LG are gadgeturile de care ai nevoie în casa ta inteligentă și tehnologizată

0

CES 2019 e o ocazie excelentă pentru companii să lanseze cele mai futuriste proiecte, fie că e vorba de inteligență artificială, fie că e reinterpretare a unor electronice populare. În cazul LG, e vorba de un televizor care se rulează (singur), dar și o mașină de spălat spectaculoasă.

La CES 2019, LG a mers mai departe cu seria ThinQ. E vorba de platforma bazată pe inteligență artificială care a ajuns în telefoanele, televizoarele, dar și electrocasnicele sale. Și cum inteligența artificială înseamnă și o interacțiune mai eficientă cu dispozitivele tale, LG a integrat și Amazon Alexa, ca să ai încă un asistent la care poți apela. Deși, în România, Google Assistant încă e un pic mai eficient.

Seria ThinQ se bazează însă și pe hardware, iar în acest caz LG a introdus și procesorul α9, de generație nouă. Îmbunătățește, pe televizoare, calitatea imaginii și sunetului, iar algoritmul bazat pe tehnologie deep learning este capabil să eficient calitatea sursei de conținut și determină care-i cea mai bună metodă de îmbunătățire pentru un rezultat video optim. Pe scurt, conținutul pe care îl vezi e mai bun.

LG Signature TV R, acel televizor despre care ai auzit atâtea

LG Signature TV R e numele sub care vei face cunoștință cu cel mai avansat tip de TV. Are rezoluție 4K, folosește tehnologia OLED, dar acestea pălesc în comparație cu cea mai importantă funcționalitate: se rulează. Astfel, e acolo când ai nevoie și dispare în compartimentul lui dedicat când vrei spațiu.

LG susține că va fi la vânzare în această primăvară și e dotat cu un difuzor Dolby Atmos de 100 wați, ca să ai și sunet bun, nu doar imagine. Signature TV R se ridică în cam 10 secunde și există chiar și o opțiune prin care rămâne ridicat doar un fragment – e denumită „Line Mode” – și ai acces la controale pentru muzică și opțiunea să controlezi alte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.