LG a adus în România televizorul care pare desprins din filme SF

0

LG a anunțat că pe piața din România vor fi disponibile video wall-urile vârf de gamă. Așa cum le zice numele, sunt niște televizoare montate pe perete, dar fac mult mai mult decât să-ți afișeze canale TV sau posturi de știri.

LG 55SVH7E este un video wall care oferă un afișaj fără margini de îmbinare, uniform chiar și pentru conținutul în mișcare rapidă, cum ar fi transmisiunile sportive. De asemenea, noul video wall de 66 de inci, LG EV5E setează un nou standard în privința designului și a ușurinței în utilizare, informeză compania într-un comunicat remis presei. Combinația dintre îmbinări, rama subțire și imagini OLED bogate oferă o experiență uimitoare.

Greutatea redusă și platforma webOS actualizată fac ca EV5E să fie simplu de instalat și utilizat. Prima ramă din lume de 0,44 mm oferă o margine a ecranului atât de subțire încât ar putea fi desenată cu un pix. Cu alte cuvinte, linia unde se întâlnesc două ecrane este aproape la fel de subțire ca un card de credit. Spre deosebire de pereții video obișnuiți, care devin mai întunecați în apropierea marginilor fiecărui panou, modelul 55SVH7E oferă o culoare uniformă pe toată suprafața sa.

Conținutul care include imagini cu mișcare rapidă poate fi încărcat fără probleme pe mai multe panouri, datorită unei inovații de scanare a modulelor, prin intermediul platformelor încorporate de smart signage SoC și webOS, astfel fiind posibile animarea sau adăugarea conținutului prin aplicații web sau streaming în timp real chiar în timpul redării de videoclipuri.

EV5E este un perete video care a fost proiectat pentru a afișa o imagine aproape fără îmbinări. Instalarea se realizează mult mai ușor datorită greutății reduse a ecranului. În plus, plăcile pot fi aranjate orizontal într-o configurație nelimitată 1xN.

Ca la cinema chiar în camera de hotel cu televizoare LG

Pe lângă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.