Lenovo are laptopul pe care îl voiai, dar nu știai cum ar trebui să arate

0

La CES 2019, Lenovo a anunțat un model nou de Yoga: S940. E ușor, e subțire și are câteva noutăți care te vor face să vrei ca orice laptop să arate așa.

Lenovo Yoga S940 e tipul acela de laptop pe care îl poți purta cu tine peste tot. E ultraportabil și așa cum l-am văzut la CES 2019 are tipul acela de design pe care l-ai vedea potrivit vremurilor pe care le trăim. Marginile s-au micșorat extraordinar de mult, senzorul infraroșu „știe” când nu mai ești în fața computerului, iar sticla e curbată pe margine.

Lenovo Yoga S940 e un laptop de 13,9 inci care va putea fi cumpărat atât cu panou 4K HDR400 sau Full HD cu Dolby Vision HDR. Ca putere de procesare, folosește procesoare Intel a opta generație, vei putea avea până la 16 GB memorie RAM și până la 1 TB de stocare pe SSD. Are două porturi USB-C Thunderbolt 3 și un port USB-C clasic.

După cum vezi din aceste specificații, e vorba de ultraportabilitate, iar USB-C va fi cel care să înlocuiască, pe cât mai multe produse, cât mai multe porturi clasice. Dincolo de asta, una dintre funcționalitate remarcabile e folosirea inteligenței artificiale pentru protejarea intimității.

„Una dintre cele mai inovatoare funcționalități e că senzorii [din partea de sus a ecranului] sesizează când eu nu mai sunt în fața laptopului și blochează ecranul. Sau să zicem că sunt într-o conversație pe Skype. Într-o teleconferință nu trebuie să se vadă și fundalul, trebuie să mă văd eu. Astfel, laptopul e capabil, prin inteligență artificială, să mă separe pe mine de fundal”, mi-a explicat Stephen Miller, brand ambassador Lenovo, în timpul unui tur de prezentare a noilor produse.

Lenovo Yoga S940-2
Windows Hello pentru autentificare

Capabilitățile de mai sus sunt reunite de Lenovo în ceea ce numește Smart Assist. Folosește inteligența artificială ca să detecteze când utilizatorul „de drept” e la laptop. Dacă nu e, atunci îi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.