Legăturile de familie dintre Claudiu Florică și Călin Popescu Tăriceanu

0

Interesele și banii i-au despărțit, până la urmă, pe Florică și pe Tăriceanu. Firma austriacă despre care DNA susține că l-ar fi mituit pe Călin Popescu Tăriceanu cu 800.000 de dolari ar fi Fujitsu Siemens Computers Gmbh Austria, potrivit unor surse judiciare. Claudiu Florică este fostul șef al filialei din România al firmei austriece Fujutsu Siemens. Totodată, Fujitsu este firma care a distribuit licențele Microsoft în România.

De mână cu fiul, la lansare

În iulie 2014 a fost lansată, cu mare pompă, clubul de fotbal Regal Sport Club București. Atletico Madrid a deschis, în România, prima academie de fotbal din afara Spaniei. Proiectul s-a întins pe o perioadă de patru ani, dar s-a deșirat înainte de 2018. Mai întâi, Regal a cedat o grupă întreagă la CSA Steaua, în vara anului trecut. Din august 2018, Regal și-a pierdut numele și și-a schimbat proprietarul. Acum, clubul se numește ACS Centrul de Performanță Rapid București și este pepiniera formației giuleștene din Liga a 3-a.

Semnarea parteneriatului dintre Regal și Atletico s-a făcut la București, iar la eveniment au venit Enrique Cerezo, președintele clubului Atletico de Madrid, și oameni politici importanți de la noi, printre care și al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului. Gazdă le-a fost Claudiu Florică, director general al Regal Sport Club Bucureşti.

FOTO: Vlad Chirea 

Mihai Tăriceanu și-a adus tatăl, la lansarea proiectului Regal Sport  FOTO: Agerpres

„Mihai Tăriceanu este coleg de școală (Liceul Francez din București) cu fiul meu și și-a adus tatăl la acest eveniment, să-l convingă că și fotbalul poate fi un sport… serios, nu numai sporturile cu motor. Cred că, de la toamnă, Mihai și Luca vor fi colegi și în echipa U12 a clubului nostru”, spunea Florică, într-un interviu pentru Libertatea, după fastuoasa lansare a școlii de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.