Lăsați bărbații să poarte ce vor – da, chiar și fuste!

0

După cum probabil ai aflat deja, săptămâna trecută a avut loc marele nostru eveniment ELLE Style Awards, o recepție/decernare de premii, găzduită de revista noastră. Fiind un eveniment social, jurnaliști, artiști, parteneri, colaboratori, oameni de afaceri – și nu numai – au fost prezenți la Palatul Parlamentului. Celebrând stilul ca mod de exprimare personală, fiecare s-a îmbrăcat exact așa cum a simțit, ca atare au putut atât femeile, cât și bărbații să poarte ce vor, inclusiv – SURPRIZĂ! – fuste!

O fotografie postată din cadrul evenimentului a stârnit controversă pe una dintre rețelele noastre sociale, în care unul dintre invitații noștri s-a afișat într-o ținută etichetată din start ca fiind feminină, fiindcă a îndrăznit să rupă normele sociale impuse și să poarte o fustă. Menționez că nu a fost singura persoană de sex masculin care a adoptat un astfel de outfit, dar probabil poza sa a devenit cumva virală, atrăgând atenția celor care nu aveau altceva mai bun de făcut decât să-l critice.

Suntem o publicație care încurajează dezbaterea, libertatea opiniei și cea a exprimării. ÎNSĂ, nu suntem o publicație care să tolereze jignirile, înjurăturile sau un comportament verbal agresiv la adresa cuiva. Comentariile negative strânse la fotografia respectivă nu numai că sunt extrem de vulgare și ofensatorii, dar sunt o dovadă, de fapt, a nivelului scăzut de educație și bun simț al unora dintre noi.

În urma recentului eveniment nefericit (ca să o spun politicos), ne-am trezit cu aproape 500 de distribuiri ale pozei în care era denigrat oaspetele nostru, peste 70 de comentarii, multe dintre ele instigând direct la ura față de o anumită minoritate sexuală, și o majoritate de reacții în derâdere la adresa ținutei și a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.