Laptopurile Lenovo IdeaPad îți promit performanță la un preț bun

0

Mobilitate nu înseamnă doar smartphone-uri, ci și laptopuri. De aceea, Lenovo și-a prezentat la Mobile World Congress atât telefoanele din portofoliu, cât și laptopuri noi din seria IdeaPad și ThinkPad.

Compania a adus trei versiuni noi de IdeaPad și un IdeaCenter, un all-in-one bun pentru acasă, dacă nu ai cerințe prea exigente, sau pentru birou. Să vedem ce aduc nou laptopurile și pentru cine sunt.

Toate cele trei laptopuri sunt disponibile fie în 14 inci, fie în 15 inci și respectă tendința în design din prezent de a micșora marginile negre ale display-ului (Full HD).

IdeaPad, trei laptopuri practice cu aspect premium

IdeaPad S540 este vârful de gamă deoarece are o carcasă de aluminiu, este mai subțire decât celălalte modele și ecranul este mai luminos. S540 poate avea și o placă video GeForce GTX 1050, luminozitatea ecranului este de 300 de niți, iar grosimea laptopului este de 15,9 mm.

La interior ai componente puternice și poți cumpăra și o versiune cu Intel Core i7, generația a opta, care este însoțit de cea mai nouă placă grafică Nvidia MX250. (Poți opta pentru versiunea cu GTX 1050 sau MX250). Memoria RAM poate ajunge până la 12 GB.

IdeaPad S540 (varianta de 14 inci). Florin Cașotă / PLAYTECH

Dacă ești în tabăra roșie, atunci poți să alegi procesorul AMD Ryzen 7 3700U alături de placa video Radeon RX Vega 10. Interesantă va fi această opțiune, deoarece va fi mai ieftină decât cea dotată cu Intel.

Autonomia promisă de Lenovo este de 12 ore și are un sistem de încărcare rapidă care în 15 minute ți-ar oferi două ore de utilizare. Mai mult, 60 de minute de încărcare ar însemna cam 80% din baterie adică cam o zi de muncă.

Lenovo IdeaPad S540 vine și cu sistemul audio Dolby, iar versiunea de 14 inci are difuzoare lângă tastatură, ceea ce ar trebui să-ți ofere o experiență bună pentru vizionarea de filme.

Fratele mai mic al lui IdeaPad S540…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.