Lady Gaga a făcut spectacol pe scena Premiilor Grammy 2019 și a ținut un discurs emoționant despre sănătatea emoțională

0

Dacă încă te întrebai de ce a câștigat Lady Gaga trei premii Grammy noaptea trecută, ei bine, ar trebui să urmărești spectacolul pe care l-a făcut pe scenă.

Lady Gaga a cântat în stilul caracteristic melodia „Shallow”, din „A Star Is Born”, filmul în care joacă alături de Bradley Cooper. Ea a purtat un costum strălucitor, cizme asortate și s-a asigurat că până și microfonul se va potrivi cu ținuta aleasă.

Aceasta a cântat pe scenă alături de colaboratorul, producătorul și compozitorul Mark Ronson, cel care a scris o parte din melodiile filmului „A Star Is Born” și a ajutat-o pe Lady Gaga să lanseze albumul „Joanne” în 2016. „Shallow”, duetul emoțional care ne-a cucerit pe toți, a fost cântat însă fără Bradley Cooper, deoarece acesta se afla în Londra pentru Premiile BAFTA 2019.

Lady Gaga a fost de mai multe ori pe scenă noaptea trecută, ea urcând alături de Michelle Obama, Jada Pinkett Smith și Jennifer Lopez. Artista a vorbit despre muzica sa și despre provocările întâlnite: „Au spus că eram ‘ciudată’, că look-ul meu, alegerile mele, muzica mea nu vor funcționa. Dar muzica mi-a spus să nu îi ascult. Muzica mi-a luat urechile, mâinile și sufletul și m-a dus la voi toți și la micii mei monștri, pe care îi iubesc atât de mult.”

Artista a câștigat seara trecută și premiul Best Pop Solo Performance pentru melodia „Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)”, acest lucru fiind anunțat înainte de ceremonie.

„Un Grammy pentru ‘Joanne’ este mai mult decât aș fi putut visa eu și familia mea. Am cântat acea versiune într-o singură încercare și mi-am pus întreaga viață și sufletul în piesă. Mulțumesc atât de mult pentru acest cadou, sunt complet șocată. Al doilea Grammy al serii și sunt atât de copleșită de această bunătate”, a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.