La ce număr trebuie să trimiți SMS ca să plătești Taxa de Pod de la Fetești pe telefon

0

Vara a scos din nou în prim-plan problema taxei de pod de la Fetești. Iată cum să trimiți SMS pentru a putea face plata acesteia!

Plata de Pod de la Fetești se poate face prin SMS

Plata taxei de pod de la Fetești se poate face și prin SMS! Poți face asta și la benzinăriile precum: OMV, Petrom, Mol şi Rompetrol și Socar, în momentul în care te duci să alimentezi. Mai simplu decât atât! Trimiți SMS la 7577 și nu trebuie să-ți mai faci griji. Numărul acesta este disponibil pentru rețelele: Orange, Vodafone, Telekom şi RCS&RDS. Dacă alegi să faci plata la benzinărie, achiți dus-întors, în timp ce plata prin SMS se poate face numai pentru o singură trece. O trecere pentru un autoturism este de 13 lei, iar două vor costa 26 de lei.

„Plătește acum la benzinăriile autorizate din lista de mai jos sau prin SMS la numărul 7577 taxa de trecere a podului de la Fetești (e-Tarif – Peaj Fetești) trimițând numărul de înmatriculare scris legat fără spații sau cratime (linii) urmat de un spațiu și numărul categoriei tarifare a autovehiculului (1 este pentru autoturisme și autovehicule sub 3,5 tone și cel mult 8 locuri)”, conform site-ului Taxa de pod Fetești-Cernavodă, taxe poduri.

Acum poți achita taxa de pod de la Fetești prin SMS!

Ce pași trebuie să urmezi?

-Cei care aleg să plătească taxa de pod Fetești – Cernavodă prin SMS la numărul unic 7577 (Orange, Telekom, Vodafone, DigiMobil), trebuie să precizeze în SMS numărul de înmatriculare și categoria autovehiculului, după cum arată imaginea de mai jos.
-Așadar, sms-ul inițial pentru un autoturism de până în 3.5 tone, va conține numărul de înamtriculare urmat de cifra 1.
-Imediat după trimiterea sms-ului, veți primi înapoi un alt sms care cere confirmarea plătții pentru numărul de înmatriculare precizat. La acest SMS, dacă numărul de înamtricuare este corect introdus, trebuie să răspundeți cu DA.
-Ulterior, veți primi un SMS de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.