Kate Middleton îl ceartă pe Prințul William despre „obiceiul de coșmar” pe care îl are acasă și dezvăluie noi detalii despre micul Prinț Louis

0

Membrii familiei regale ne demonstrează încă o dată că sunt la fel ca noi.

Prințul William și Kate Middleton și-au încheiat vizita oficială în Cipru, unde au vizitat familiile militare care vor fi departe de casă Crăciunul acesta, inaugurând astfel și centrul de recreere Oasis.

În timpul vizitei, Prințul William a văzut canapelele galbene din cameră și le-a zis celor prezenți să „țintă departe pizza de acestea!”. Kate i-a răspuns apoi amuzată, „Tu ești un coșmar cu asta!”.

Văzând toate dotările noului centru, Prințul William și-a amintit de perioada în care era pilot al Royal Air Force și obișnuia să folosească monede speciale pentru a face apeluri de 15 minute acasă. „FaceTime face o diferență atât de mare acum”, a spus acesta.

În timpul unei plimbări, Kate a vorbit cu publicul și a dezvăluit că Prințul Louis își exersează deja salutul regal.

Informația a fost dezvăluită de Rhian Davis, care a venit alături de fiica sa de 10 săptămâni, Dorothy. El a declarat că Ducesa de Cambridge s-a oprit și a vorbit cu el despre copii. „Kate a întrebat dacă ea doarme toată noaptea și mi-a spus să Louis a început să salute”, a declarat Davis.

Kate a dezvăluit și că a încercat să le arate copiilor ei mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, cadourile aduse la Kensington Palace pentru familiile militare pentru petrecere când cei doi s-au întors de la școală și grădiniță, însă era prea târziu.

Cu toate acestea, Prințul William a declarat că George se uita și după altceva. El a dezvăluit unui grup de piloți că i-a spus fiului său că va merge să vadă piloți, iar el l-a rugat: „Dacă vezi un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.