Jucătoarele Din Echipa De FED Cup A României și-au Primit Banii Pentru Calificarea în Semifinale. Anunțul FRT

0

ACTUALIZARE 20 martie. Jucătoarele au confirmat că le-au fost virate în conturi sumele cuvenite pentru calificarea în semifinalele Fed Cup.


Oficialii FRT au anunțat faptul că fetele au fost premiate pentru această performanță, dar nu din banii Federației Române de Tenis, pentru că are conturile blocate, fiind în proces cu Ministerul Tineretului și Sportului. Din acest motiv, Simona Halep și colegele ei de echipă au primit toți banii pe care Federația Internațională de Tenis (ITF) i-a ”vărsat” în urmă cu trei zile în conturile FRT. ”Lucrurile sunt foarte clare: niciodată nu am intrat în banii sportivilor! Pentru performanțele din Fed Cup, fetele au primit toți banii veniți de la ITF. Banii ne-au intrat la începutul săptămânii, iar noi i-am redirecționat imediat către fete”, a declarat, pentru Libertatea, George Cosac.

Primă specială pentru trofeu

În ceea ce privește suma pe care o va primi fiecare sportivă care a reprezentat România în meciul din sferturile Cupei Federației cu Cehia (3-2 pentru tricolore), președintele FRT ne-a precizat: ”Sumele care le revin sportivelor au fost discutate de fete. Ele au hotărât fiecare cât primește, nimeni altcineva!”. George Cosac a promis chiar și o primă specială, dacă România va cuceri trofeul Fed Cup: ”Dacă fetele vor câștiga Fed Cup, vor primi și bani suplimentari. Ar fi ceva fantastic să câștigăm trofeul, dar și o lovitură îngrozitoare pentru contestatarii noștri”.

Uite ancheta, nu e ancheta!

Pe de altă parte, după ce Libertatea a dezvăluit că ITF a demarat o investigație în ceea ce privește legitimitatea alegerilor din noiembrie 2017 pentru șefia FRT, George Cosac și-a prezentat propria versiune: ”Vicepreședintele FRT, Răzvan Itu, a fost la Londra, dar pentru a participa la o ședință în calitate de reprezentant al comisiei tehnice de juniori a Federației Europene de Tenis. Nu este vorba de nici o anchetă, cei de la ITF…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.