Jose Mourinho a rupt tăcerea. L-a atacat frontal pe Sir Alex Ferguson, apoi a şters un club de pe lista sa: „Este o onoare incredibilă, dar nu sunt o opţiune pentru ei”

0

Antrenorul lusitan, Jose Mourinho, a accept invitaţia celor de la Correio da Manha, cărora le-a precizat că acesta va fi ultimul interviu. Tehnicianul portughez a spus că nu vrea să mai vorbească cu presă în această perioadă, iar momentul revenirii în mass-media va coincide cu întoarcerea în fotbal.

Posibilitatea ca Mourinho să ajungă pe banca tehnică a celor de la Benfica a fost clarificată chiar de „The Special One”: „Nu am fost niciodată timpul de persoană care să dea curs zvonurilor.  Nu am intenţia să mă întorc în Portugalia, azi nu sunt o opţiune pentru Benfica. Iar singurul mod de a respecta un mare preşedinte, dar şi un mare club este să declar că nu am fost abordat de aceştia„.

Fostul antrenor al lui Real Madrid şi Inter a vorbit şi despre o eventuală revenire la cele două echipe de top. „Este o onoare incredibilă să poţi să te întorci la un club pe care l-ai mai antrenat. Dar acum fac declaraţiile acestea şi nu o să mai vorbesc cu nimeni. Nu îmi place să se vorbească despre mine atunci când nu antrenez, iar singura posibilitate să se întâmple asta este să nu mai vorbesc nici eu„, a spus Mourinho, pentru Correio da Manha, care a vorbit şi despre ultima experienţă din Premier League, la Manchester United:

Când pleci de la un club nu se vorbeşte cu presa, nu se spală lucrurile murdare în public„.

Jose Mourinho a trimis „săgeţi” către fostul său club şi către tehnicianul Sir Alex Ferguson. Deşi nu a rostit niciun nume, declaraţiile „Specialului” fac trimitere la antrenorul care a stat pe banca tehnică de pe Old Trafford timp de 27 de sezoane:

Sunt un antrenor foarte tânăr, am antrenat mulţi ani, dar nu am 75 de ani, am 55. Am câştigat o competiţie europeană în doi ani, nu în 20. Am câştigat o Cupă a Angliei în doi ani, nu în 20. Am fost pe locul doi în Premier în şase…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.