Johnny Depp pretinde că Amber Heard și-a falsificat vânătăile de pe față cu machiaj, pentru a-l acuza de violență domestică

0

Actorul a vorbit pentru prima dată despre acuzațiile lui Amber, susținând în tribunal că ceea ce a spus aceasta în legătură cu atacul fizic și abuzul sunt „categoric și demonstrabil false”. Johnny Depp pretinde că vânătăile de pe chipul fostei sale soții care au apărut în fotografiile depuse la tribunal pentru obținerea unui ordin de restricție împotriva lui, au fost „machiate” și falsificate.

În documentele legale, Depp neagă vehement acuzațiile lui Amber, „încă de prima dată de când aceasta le-a făcut, în mai 2016, când a ajuns la tribunal pentru a obține ordin de restricție temporar cu vânătăi machiate pe care martorii și imaginile apărute arată că nu le-a avut în fiecare zi a săptămânii precedente. Voi continua să le neg (n.r. acuzațiile) pentru tot restul vieții mele. Nu am abuzat-o niciodată pe domnișoara Heard sau pe orice altă femeie”, a spus actorul.

Johnny Depp a intentat un proces pentru defăimare împotriva soției lui, cerând daune în valoare de 50 de milioane de dolari, după ce Amber a scris în Washington Post despre experiența personală ca și victimă a violenței domestice. Deși numele actorului nu apare în articol, Depp insistă că lui i-a fost adresat. Amber Heard a răspuns procesului în luna aprilie a acestui an, detaliind evenimentele îngrozitoare prin care a trecut alături de soțul ei, descriindu-l drept un monstru atunci când consuma droguri și alcool.

Actrița în vârstă de 32 de ani a enumerat o mulțime de incidente prin care a trecut în relația cu Depp, în documentele obținute de The Post. Amber a povestit momentele de abuz încă de la începutul relației, în 2012: „După un an de relație am început să observ că Johnny era dependent de droguri și alcool. Uneori, când Johnny consuma simultan atât narcotice ilegale cât și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.