Jelly este cel mai mic smartphone 4G

0

În ultimul timp telefoanele au devenit tot mai mari. De la ecranul de 2,5 inch la 3 inch la 3,5 la 4 inch…. Cred că ai prins ideea. Iar acum sunt fericitul posesor al unui OnePlus 3T care are un ecran de 5.5 inch. Dă destul de mare, dar totuşi îmi încape în buzunar. Sincer, un ecran mai mare de atât la un smartphone deja e prea mult. Dar asta e doar părerea mea, fiecare are dreptul să îşi aleagă mărimea telefonului. Vestea bună pentru persoanele care au început să treacă la un ecran mai mic este că a apărut un nou telefon pe piaţa numit Jelly. Iar Jelly este cel mai mic smartphone 4G din lume. La ora actuală bineînţeles.

Jelly este un telefon în miniatură, dar care totuşi are câteva specificaţii remarcabile. Spre exemplu vine direct cu Android 7.0 Nougat şi este dotat cu capabilităţi 4G. Şi cu toate astea este un sfert dintr-un smartphone de ultima generaţie. Jelly este gândit să fie mic pentru momentele alea când nu vrei să cari hardughia de telefon cu tine. Mic, compact şi mai rămâne loc şi pentru alte lucruri în buzunar.

Pentru că e mic, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la mare parte din funcţiile pe care le are smartphone-ul tău. Cel mai mic smartphone 4G mai este dotat cu un procesor quad-core de 1.1 GHz, 1GB RAM, 16GB memorie internă, o baterie de 950mAh, bluetooth 4.0 şi WiFi 802.11 a/b/g/n. Ca orice alt smartphone are o cameră în spate (8 MP) şi una în faţă (2 MP). Toate astea se ascund sub un ecran de 2.45 inch. Ca orice alt smartphone care se respectă, Jelly are GPS, senzor de acceleraţie, busola şi giroscop. Iar sub bateria care se poate scoate găsim loc pentru două cartele nano-SIM şi un loc pentru un card microSD.

Unihertz este compania care a reuşit să integreze toate aceste lucruri într-un telefon nu mai mare de 10 cm. Tot ei au realizat şi versiunea Jelly Pro care dublează memoria RAM şi memoria internă. Cu toate că nu s-a auzit multe despre această companie,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.