Iuliu Mureşan îl vrea pe Miriuţă la Hermannstadt, dar rămâne ”în gardă”: ”Avem o strategie”

0


Iuliu Mureşan, directorul executiv al celor de la Hermannstadt, a vorbit la finalul meciului retur din cadrul barajului pentru rămânerea în prima ligă, cu Universitatea Cluj. Sibienii au pierdut, scor 1-0, dar rămân în Liga 1 datorită rezultatului din tur, 2-0.

De Iuliu Mureşan se leagă toate cele cinci titluri de campioană din istoria clubului CFR Cluj. Cu toate acestea, oficialul lui Hermannstadt spune că aceasta este cea mai frumoasă înfrângere din cariera sa în fotbal: ”Ce puteam să le spun? Ştiam că e o oboseală mare acumulată, meciul a fost pregătit aşa cum am jucat, adică să nu pierdem şi să rămânem în Liga 1. Îl felicit pe Miriuţă, a făcut o treabă foarte bună. E cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea în fotbal”, a spus Mureşan, la Digi Sport.

Oficialul grupării din Sibiu a vorbit şi despre viitorul lui Vasile Miriuţă la echipă. Acesta aşteaptă decizia antrenorului, dar are mai multe nume pe listă în cazul în care acesta va decide să părăsească clubul. ”Când am venit la Sibiu am fost primit cu foarte multă căldură de toată lumea. M-au rugat să nu plec, dacă nu cumva nu rămânem în Liga 1. Soluţii există. Eu m-aş bucura să rămână Vasile Miriuţă, acum mergem la restaurant cu băieţii. Acolo ne întâlnim cu cei din consiliul director.

Eu cu Răzvan (n.r. – Răzvan Zamfir) rămânem. Pe lista noastră avem nişte nume, nu toţi pe care îi vrem o să vină. Să vedem ce face Vasile Miriuţă şi după vorbim despre alţi antrenori.Sigur că avem o altă strategie. O să apară şi nişte jucători,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.