Irina Begu este coșmarul perechii Krejcikova

0

„Încă nu realizez, dar probabil că în următoarele zile voi conştientiza mai mult acest rezultat. Este extraordinar’, a declarat Irina Begu, care alături de Monica Niculescu a adus punctul decisiv în partida de dublu, învingând dramatic cea mai bună pereche din lume Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, 6-7 (2), 4-6, 4-6.

Irina Begu a devenit astfel coșmarul cehoaicelor Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova pe care le-a învins, la Ostrava, pentru a doua oară. Irina Begu le învinsese pe cele două și împreună cu Simona Halep în finala de dublu disputată la Shenzhen, în ianuarie 2018, scor 1-6, 6-1, 10-8.

Simona Halep a povestit că, înaintea meciului decisiv de dublu, Monica Niculescu a întrebat-o dacă vrea să joace alături de Irina Begu.

Simona a refuzat și a încurajat-o pe Monica Niculescu. „Monica m-a întrebat înaintea meciului dacă nu vreau eu să intru în locul ei, că ea avea emoții. I-am zis să joace, că avem încredere în ea”, a afirmat Simona la Telekom Sport.

Irina Begu a declarat, luni, la revenirea din Cehia că îşi doreşte să ajungă în finală şi să aducă trofeul la Bucureşti.

„Noi am început acest drum în urmă cu 5 ani, la Budapesta. A fost un drum lung, dar a meritat pentru că acum suntem în semifinale. Sper să facem un rezultat şi mai bun cu Franţa, să ajungem în finală şi să aducem trofeul acasă”, a spus ea.

„Nu aş spune că a fost meciul cu cea mai mare încărcătură, dar a fost printre cele mai importante şi mai grele. Jucam la 2-2, în deplasare, dar cu toate astea am făcut un meci foarte bun. Între mine şi Monica există o chimie extraordinară, ne completăm foarte bine şi am reuşit să câştigăm”, a adăugat Irina Begu.

Echipa României a învins Cehia, deţinătoarea trofeului Fed Cup, cu scorul de 3-2, duminică seara, la Ostrava, în sferturile Grupei Mondiale, după victoria perechii Irina…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.