Ionuţ Popa loveşte din nou! Derapaj al antrenorului de la UTA. A vrut să bată un jucător după meciul cu Petrolul: „Nu se poate aşa ceva, îmi crapă inima. Să-şi facă bagajele”. De unde a plecat totul

0

Antrenorul echipei UTA, Ionuţ Popa, a sărit să îşi bată un jucător imediat după fluierul final al meciului de la Ploieşti, cu Petrolul, terminat la egalitate, joi seară, scor 2-2, în debutul etapei a 18-a a Ligii 2. Popa a fost oprit de delegatul Claudiu Drăgan, dar şi de alţi doi jucători arădeni, Manea şi El Hasni.

Popică a vrut să-i aplice o corecţie fizică lui Norbert Janos, jucător pe care l-a introdus pe teren în timpul reprizei secunde. „Este un jucător (n.r. – Norbert Janos) care zboară de la echipă imediat. Din acest moment, el nu mai face parte din lot, pentru că este un fotbalist problemă, iar dumneavoastră aţi văzut ce a făcut în atac şi în apărare. La ultima fază a avut o ieşire şi nu mi-a plăcut. Îl omoram, îl strângeam de gât. Am peste 60 de ani, am scris două cărţi… Nu se poate aşa ceva, îmi crapă inima. La fiecare meci se întâmplă ceva. Nu se mai poate, am dat trei-patru afară până acum (n.r. – se referă la trimiterea la echipa secundă a lui Daniel Vădrariu, Alexandru Pop, Paul Cubleşan şi Cristinel Matei, primii trei deja reziliindu-şi contractele. Decizia a fost însă regretată de Popa, la fel şi cererea jucătorilor de a pleca de la UTA). Sunt antrenor, dau şanse, dar aici e problema. Ei nu înţeleg.

E greu să mă calmez, m-au oprit jucătorii, dar ăsta sunt. Nu pot să fiu pompos. Le-am dat bani din buzunar. Să vină să îşi bată joc, nu se poate. Trebuia să le dăm trei-patru goluri. El şi încă unul au mimat fotbalul. Dacă şi acum e de vină antrenorul, când ajungi în faţa porţii şi nu reuşeşti să te mobilizezi… Nu se poate. Jucătorul e atât de flegmatic, de nu se poate. E dificil, l-am iertat de multe ori. Dar acum e clar, să-şi facă bagajele. Să plece la Ferencvaros”, a spus Ionuţ Popa, la microfonul Digi Sport.

Norbert Janos este un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.