INTERVIU | Papură: ”Rezultatele vor schimba opinia fanilor faţă de mine”. Ce obiective are antrenorul Craiovei, câţi jucători a urmărit în ultima perioadă şi ce presimţire are pentru tragerea la sorţi din Europa League

0

Deşi mulţi nu se aşteptau, Corneliu Papură (45 de ani) a rămas antrenorul Craiovei şi pentru sezonul următor, începând deja pregătirea acestuia. Papură a mai fost confirmat o dată în funcţie de patronul Mihai Rotaru, chiar dacă mulţi suporteri i-au solicitat acestuia să aducă un tehnician cu experienţă.

Obişnuit cu firea oltenilor săi, „Papi” nu se arată deranjat de scepticismul acestora şi spune că rezultatele vor fi acelea care îi vor convinge. Antrenorul născut de ziua Universităţii Craiova, pe 5 septembrie, îşi propune un trofeu pentru sezonul următor, insistând chiar că oraşul merită mai mult decât i-a oferit echipa până acum.

Cornel, cu ce gânduri începeţi pregătirea, care ar fi obiectivele pentru următoarea perioadă?
Ne-am reunit cu gândul la mai bine. Oricum, vrem mai mult decât anul trecut, asta cu siguranţă. Vom vedea ce vom reuşi. În primul rând trebuie să-i integrăm pe noii veniţi, apoi să facem o pregătire bună, să punem la punct jocul, disciplina tactică, să ne punem la punct şi din punct de vedee fizic, pentru că putem să urcăm acest ultim capitol, în raport cu ce am arătat la ultimele etape.

”Sunt suporterul acestei echipe şi îmi doresc titlul, la fel de mult ca şi fanii!”

Ai foarte mulţi contestatari printre fani, care nu au încredere în tine, deoarece nu ai experienţă în Liga 1. Chiar te-au ironizat spunând că vor titlul la fotbal, nu la snooker. Cum le răspunzi?
Peste tot sunt oameni contestaţi sau oameni adulaţi. Sper din tot sufletul să le schimb opinia celor care nu au prea multă încredere, în cel mai scurt timp. Cu siguranţă lucrurile se vor schimba dacă voi avea rezultate. Ei se leagă de acea…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.