INTERVIU | Mihaela Buzărnescu şi-a trasat ţintele: Top 10 WTA, titlul cu echipa de Fed Cup şi calificarea la JO. ”Federaţia nu ne ajută decât cu terenul şi cu câteva mingi. E o minune faptul că România are două jucătoare în Top 20 şi 6 în top 100!”. Zi inedită pentru Miki, la Cotnari, în vizită la sponsorul ei. Ce vin a degustat FOTO #România100

0

Anul 2018 a fost unul de vis pentru Mihaela Buzărnescu. Jucătoarea noastră de tenis în vârstă de 30 de ani a ajuns până în top 20 mondial şi va încheia anul pe locul 24, ratând de puţin şansa de a se califica în premieră la Turneul Campioanelor, din cauza unei accidentări. Optimea de finală la simplu şi sfertul la dublu la Roland Garros au fost cele mai bune rezultate din acest an, un 2018 de departe fabulos.

Rezultatele foarte bune din circuitul WTA i-au adus sportivei de 30 de ani şi un prim sponsor, Compania Cotnari încheind în luna mai un parteneriat care s-a dovedit a fi de bun augur. Astăzi, numărul 24 WTA a acceptat invitaţia sponsorului Cotnari de a vizita combinatul din judeţul Iaşi. Sportiva a venit la Iaşi alături de părinţii ei, au vizitat combinatul, au aflat povestea unuia dintre cele mai renumite vinuri din lume şi au degustat un vin vechi de… 30 de ani, o Grasă de Cotnari de vârsta Mihaelei. La fel de valoros pe piaţa mondială. De altfel, întreaga familie Buzărnescu a primit în dar câte o cutie cu un vin de colecţie din partea producătorului de vinuri, dar şi promisiunea că parteneriatul va fi prelungit.

Cu prilejul vizitei la Cotnari, Mihaela Buzărnescu a vorbit depre anul foarte bun 2018 şi despre planurile pentru 2019, dar nu s-a sfiit să critice Federaţia Română de tenis pentru lipsa de implicare în susţinerea valorilor din tenisul românesc.

ProSport: Mihaela, ce crezi că a contribuit cel mai mult la ascensiunea ta fulminantă din acest an?
Mihaela Buzărnescu: Cel mai mult a contat faptul că am reuşit meciuri foarte bune, pe care le-am câştigat. Asta mi-a dat multă încredere. Mi-a dat posibilitatea să joc cât mai multe turnee, cu ajutorul companiei Cotnari, care a început să mă sprijine din luna mai. În tenis, cu cât câştigi mai multe meciuri şi joci în mai multe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.