INTERVIU EVENIMENT | Toni Conceicao: “Acest titlu e al jucătorilor. Dan Petrescu e un simpatic. Nu a fost corect ce mi-au făcut cei din conducere, am învăţat că nu e bine să duci prea repede echipa pe primul loc”

0

Antonio Conceicao, antrenorul care a pus umărul pentru titlul cu numărul 5 din istoria CFR-ului vorbeşte, cu modestia care îl caracterizează, despre performanţa la care şi-a adus contribuţia. Portughezul spune că marele merit pentru trofeu nu este nici al lui, nici al lui Dan Petrescu, ci al jucătorilor care au apărat steagul în Gruia. Tehnicianul în vârstă de 57 ani l-a caracterizat simplu pe succsorul său, “un simpatic”, şi-i mulţumeşte pentru cuvintele frumoase, însă nu uită de nedreptatea pe care i-au făcut-o conducătorii campioanei pe care-i ironizează fin: “Dacă m-aş întoarce nu aş mai duce aşa repede pe primul loc”.

Bună ziua domnule Conceicao, ce faceţi? CFR a reuşit să câştige titlul, probabil curierul este pe drum cu medalia dumneavoastră
(râde) Sunt în Portugalia, mă relaxez, mă bucur de vremea frumoasă. Vă salut şi vă mulţumesc pentru interes. Medaliile trebuie să stea pe pieptul jucătorilor, ei sunt cei care merită acest titlu.

Aţi urmărit finalul de campionat şi, implicit, meciul cu Universitatea Craiova?
Sincer, nu am văzut meciul , am urmărit câteva partide de aici din Portugalia. Am văzut, în schimb, petrecerea de la final şi m-am bucurat foarte mult. Mi s-a părut o petrecere frumoasă.

Şi ce sentiment aţi avut când aţi văzut imaginile?
M-am bucur pentru echipă, pentru fiecare jucător în parte, pentru suporterii care au fost mereu aproape de ei, cât şi pentru club. Era important pentru CFR să menţină o constantă, să arate că problemele din urmă cu 4-5 ani au fost depăşite şi că este cea mai bună echipă din România. CFR a meritat acest titlu!

Dan Petrescu a spus, la finalul partidei cu Universitatea Craiova, că marele merit pentru câştigarea acestui campionat vă aparţine.
E simpatic şi-i mulţumesc pentru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.