INTERVIU cu Florentin Pera, antrenorul sezonului în România. Momentul când s-a vorbit cu adevărat de titlu la Vâlcea. Adevăr sau speculaţie despre oferta primită de la CSM Bucureşti în timpul sezonului?

0

SCM Rm. Vâlcea este noua campioană a României în handbalul feminin, după un parcurs excepţional. Judecând acum la rece, anul competiţional 2018-2019 al Ligii Naţionale s-a încheiat cu cea mai mare surpriză după 1990. CSM Bucureşti este prima echipă mare, care s-a detaşat net de concurenţă prin buget, lot, expunere, etc care pierde titlul în faţa unei formaţii outsider. Ajutat mult şi de conducere, antrenorul Florentin Pera a gestionat perfect toate oportunităţile, a reuşit să-şi capaciteze echipa în aşa fel încât să meargă din victorie în victorie. Astfel, toate rezultatele pozitive s-au transformat într-un titlu istoric, motiv pentru care Vâlcea este azi în sărbătoare şi se gândeşte deja la participarea în Liga Campionilor.

După ce soarta titlului a fost rezolvată matematic, ProSport a stat de vorbă cu Florentin Pera, primul antrenor român după Mariana Tîrcă (2002) care câştigă trofeul în Liga Naţională până la împlinirea vârstei de 40 de ani.

Aţi obţinut primul titlu de campion naţional din carieră. Ce reprezintă acest succes pentru d-voastră?
Mi-am dorit din tot sufletul să realizez acest vis, de a fi campion şi mă bucur că am reuşit acest lucru la Vâlcea, unde susţinătorii handbalului de performanţă sunt foarte apropiaţi. Ai satisfacţia atunci când obţii rezultate că eşti apreciat. Acest lucru mă bucură şi sunt foarte mulţumit de tot ce am realizat în acest an competiţional. Un sezon în care am avut 22 de victorii din 23 de meciuri. O singură înfrângere la un gol în ultima secundă. Un an în care am câştigat Supercupa României, un sezon perfect pentru mine şi pentru echipă! Vreau să mulţumesc cu această ocazie fetelor, conducerii, sponsorilor, publicului, toată lumea a contribuit la acest succes.

Titlul a venit…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.