Interviu cu actrița Roxana Lupu, care joacă rolul Reginei Maria

0

Cahill a găsit-o potrivită pentru acest rol pe Roxana Lupu. Actrița s-a lansat la Londra, unde și locuiește. „Fiecare ne închipuim, ca actori, că suntem unici și numai noi am putea interpreta un rol. Dar dincolo de asta, eu cred foarte mult în omul potrivit la locul potrivit. Acesta a fost drumul meu, e o șansă pe care nu o poți controla, ți se dă. Nu știu de ce mi s-a dat mie, dar am muncit să dau ce pot eu mai mult și mai bine”, a povestit Roxana la Libertatea Live.

După ce a apărut trailerul filmului, oamenii deja au început să comenteze. „Că regina avea ochii albaștri și eu îi am verzi. Că de ce se folosește limbajul acelor vremuri. Dar noi am vrut să facem un film pentru toată lumea, accesibil”, spune actrița. Și vrea să sublinieze și diferența dintre documentar și filmul artistic în care ea joacă: „Filmul artistic prezintă evenimentele reale într-o manieră artistică. Ceea ce s-a vrut cu acest film este ca eu, ca actriță, să arăt – dincolo de cum arată regina, cum este îmbrăcată, părul și machiajul – trăirile acestui personaj, emoțiile prin care a trecut, drumul ei spre a susține cauza reîntregirii României. Ar trebui să ne concentrăm pe mesajul filmului, care este despre România, despre o regină care luptă pentru România”.

Palatul Snagov, înlocuitor pentru Buckingham

Cu toate că filmul are scene care se petrec la Paris și la Londra, totul a fost filmat aici: „Am avut o scenă în Cișmigiu care ar trebui să aibă loc în Paris și am avut parte de o vreme extraordinară, cu un soare frumos. E frumos că am putut filma în România cu actori britanici și francezi veniți aici. Scena din curtea Palatului Buckingham a fost filmată la Palatul Snagov, cu un green screen (ecran verde pe care se proiectează ulterior alte imagini – n.r.) în spate și sigur va arăta foarte bine”.

 

A citit mult despre regină înainte de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.