INTERVIU | Asul din mâneca lui Contra! Selecţionerul l-a descoperit în Italia. „Deja îmi bate inima. Aş lăsa Serie A, pentru a ajunge la naţională”. A fost aproape de Dinamo: „Nu ştiu cine nu m-a vrut”

0

Deja îmi bate inima, ce ruşine să mă prezint acolo„, a spus Vasile Mogoş într-un interviu oferit în exclusivitate pentru ProSport. Echipa naţională a României ar putea avea un nou stâlp în apărare. Fundaşul dreapta, cu cetăţenie italiană, descoperit de selecţionerul tricolorilor, Cosmin Contra, este „urmărit” şi dorit la prima reprezentativă.  

Mogoş a reuşit în fotbal, e un jucător interesant, mai ales dacă va continua în viitor la fel. Joacă meci de meci la Cremonese, a dat şi două, trei goluri, e un jucător care poate să vină la echipa naţională şi ne poate ajuta în anumite momente„, a spus Cosmin Contra, în exclusivitate pentru ProSport.

Cine este Vasile Mogoş şi ce spune el în ceea ce priveşte o eventuală venire în lotul tricolorilor ne spune chiar el:

Este un fotbalist român, de 26 de ani, care a plecat din ţară la vârsta de 6 ani, a ajuns în Italia la Torino şi a crescut într-un oraş la 50 de kilometri de Torino. Vasile Mogoş este un băiat simplu, care are valoarea familiei, vrea să fie mereu bun, este muncitor şi a făcut multe sacrificii să ajungă unde este acum. 

Cum ai ajuns să te stabileşti în Italia?
Tata a suferit un accident în Italia şi ne-am mutat toţi aici. Noi, la început, trebuia să fim doar în vacanţă, dar am rămas aici, eu, mama, fratele meu şi cele trei surori. Am norocul că mă înţeleg cu toţi membrii familiei mele foarte bine, sunt viaţa mea, fără ei nu aş putea să trăiesc. Pot să mor pentru ei. Sunt mândria mea. 

În poză, de la stânga la dreapta: Vasile Mogoş, Ioana, Paulica, Gianina, Lucian

Dar în fotbal cum ai ajuns?
Lui tata i-a plăcut dintotdeauna fotbalul, iar eu prima data când am atins mingea m-am îndrăgostit. A fost iubire la prima vedere, iar când am ajuns în Italia tata m-a dus la o şcoală de fotbal de aici şi de atunci nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.