INTERVIU | Alexandru Mitriţă ţinteşte titlul Ligii 1. De ce îl consideră pe Mangia cel mai bun antrenor din campionat şi care a fost cel mai dificil moment din acest sezon: „Nu trebuiau puse acele mesaje. Şi noi am fost foarte supăraţi”

0

Căpitanul Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă (23 de ani), consideră că 2018 a fost un an bun pentru el şi pentru echipă, dar că 2019 poate fi şi mai bun.

La finalul sezonului trecut, Mitriţă a câştigat cu Craiova Cupa României, echipa ocupând şi un loc pe podiumul Ligii 1 Betano. Parcursul european a fost la fel de scurt ca în 2017 pentru olteni, în cale ieşindu-le de fiecare dată echipe puternice, AC Milan, respectiv RB Leipzig. La întreruperea stagiunii actuale, alb-albaştrii sunt pe locul 3 şi calificaţi în sferturile Cupei României, iar Mitriţă spune, într-un interviu acordat pentru ProSport, că ar fi „ceva senzaţional” ca echipa să realizeze eventul.

„Se putea obţine mult mai mult în acest sezon, ştiind că am pierdut puncte în unele meciuri foarte uşor, dar sunt foarte fericit că suntem pe podium şi sperăm ca la anul să urcăm cât mai sus. Pentru noi ar fi ceva senzaţional să realizăm eventul, dar nu ne gândim la trofee în acest moment, ne-am propus să luăm fiecare meci în parte, să dăm totul şi să avem o atitudine foarte bună pe teren, pentru că numai aşa vom aduce multe bucurii acestui oraş.

Sper ca în anul 2019 să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion la toate meciurile, să fie alături de noi şi să fim ca o familie, pentru că atunci nu ne va doborî nimeni“, spune Alex Mitriţă.

Eşecul de la Dinamo, cel mai greu moment

Căpitanul Craiovei a recunoscut că eşecul din ”Ştefan cel Mare”, 0-3 cu Dinamo, l-a marcat pe el şi coechipierii săi, mai ales după reacţia vehementă a fanilor. „A fost o perioadă grea pentru noi după înfrângerea cu Dinamo. Au fost multe mesaje negative care nu trebuiau spuse. Îi înţeleg şi pe suporteri, dar nu este normal ca după o înfrângere să arunce asemenea vorbe grele. Şi noi am fost foarte supăraţi, pentru că…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.