INTERVIU | Adrian Porumboiu a rupt tăcerea în privinţa investiţiei la un club din Liga 1! „Aţi fost văzut în oraş, la Primărie…”. Răspunsul omului de afaceri

0

Aflat într-o situaţie financiară extrem de delicată, cu datorii de peste un milion de euro, clubul Politehnica Iaşi este în căutarea unui investitor serios care nu doar să preia echipa, ci să o ducă în cupele europene. Şi cum în Iaşi nu s-a arătat niciun om de afaceri interesat de echipă, moldovenii s-au orientat spre oraşul vecin.

Conform unor surse, omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu (68 de ani) ar fi avut o discuţie, recent, cu primarul Iaşiului, Mihai Chirica, acesta din urmă încercând să afle dacă şi în ce condiţii ar fi dispus fostul mare arbitru internaţional să susţină financiar echipa din Copou.

ProSport l-a contactat pe omul de afaceri vasluian, care a exclus din start varianta preluării clubului ieşean. Porumboiu le-a transmis, însă, ieşenilor, un mesaj tranşant: ”Faceţi stadion de cupe europene şi veţi avea şi investitori”.

Domnule Porumboiu, se aude că sunteţi dorit în Copou? Aţi vrea să preluaţi Poli Iaşi?
Nu, nici vorbă. Ce se aude… Nu pot face nicio afirmaţie deocamdată. Nu mă interesează subiectul. Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu se întâmplă în viitorul apropiat.

Aţi fost văzut în Iaşi, pe la Primărie…
În Iaşi vin foarte des. E aproape de Vaslui. Acum ştiţi unde sunt? Tot în Iaşi. Îmi place Iaşiul, e un oraş drag mie.

”Dacă investeşti, unde joci în Europa? Te duci să joci la Cluj?”

Nu vă e dor să vă mplicaţi în fotbal? Să preluaţi o echipă cum e Iaşiul şi să o duceţi în cupele europene, aşa cum aţi făcut cu FC Vaslui?
Şi unde joci cu ea în cupele europene. Pe ce stadion joci?

Infrastructura din Copou vă împiedică să investiţi la Iaşi?
Nu neapărat pe mine, ci pe orice investitor. În toate oraşele mari ale României s-au construit stadioane noi. Clujul are două stadioane de cupe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.