Interimarul Minteuan, cel mai liniştit antrenor: „Sunt optimist. Indiferent unde voi ajunge, tot principal voi fi” Pentru CFR urmează al treilea meci la rând cu Sepsi: „Va fi cel mai greu”

0

CFR Cluj a câştigat pentru a doua oară, în decurs de patru zile, în faţa celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În urma acestui rezultat, campioana României a ajuns la a treia victorie la rând cu acelaşi scor, 1-0.

Două meciuri au fost câştigate în Liga 1 Betano, iar unul în Cupa României. Toate cele trei partide au fost cu antrenorul Alin Minteuan pe banca tehnică.

Nu este neapărat stilul meu (n.red. – despre al treilea joc câştigat cu 1-0), am încercat şi eu să joc pe calităţile jucătorilor. Încercăm să ne blocăm, să facem pressing ok la mijlocul terenului şi să jucăm pe contraatac cât mai repede posibil. Ne-a reuşit în aceste trei jocuri pentru că obiectivul era clar, în aceste trei jocuri să obţinem maximum de puncte.

Până la urmă nu contează, probabil că estetic nu a părut un joc extraordinar, dar eu, pe margine, am stat liniştit. M-am agitat în momentul când nu am reuşit să accelerăm cum trebuie la reacţia echipei adverse şi la ocaziile pe care le-am avut şi puteam marca.

Efortul jucătorilor a fost extrem şi ţin să îi felicit„, a spus Alin Minteuan, la microfonul Digi Sport, care a vorbit şi despre situaţia lui ca interimar al echipei CFR Cluj:

Nu ştiu dacă trebuie să mă confirm pe mine. Eu am încercat în aceste trei meciuri să obţin 9 puncte, dar bineînţeles că singur nu există nicio şansă, meritul este al jucătorilor. Ei sunt cei care fac diferenţa, sunt actorii principali, sunt jucători de valoare şi toţi care au intrat s-au ridicat la nivelul meciurilor.

Eu indiferent unde voi ajunge, tot antrenor principal voi fi. Nu mă stresează acest lucru, sunt foarte optimist în ceea ce mă priveşte. Ceea ce va fi mâine nu contează. Până la urmă trăim prezentul, suntem fericiţi, bucuroşi, atât contează„.

CFR Cluj s-a calificat de pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.