Interes imens pentru super-meciul anului în handbalul feminin, Vâlcea – CSM Bucureşti! Cu câţi fani face deplasarea clubul din Capitală. Toate calculele la titlu în Liga Naţională

0

Partida SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti, programată miercuri, de la ora 21:00 (în direct pe TVR1), reprezintă evenimentul numărul 1 al săptămânii în handbalul românesc. În urma acestui joc vom afla, foarte probabil, şi viitoarea campioană a Ligii Naţionale. Interesul jocului este pe măsura evenimentului. Toate cele 2.200 de bilete au fost deja epuizate.

Vâlcea are şansa de a redeveni campioană a României mai repede decât ar fi sperat, după numai 5 ani de la dispariţia echipei Oltchim. Mai repede din două motive. Noua echipă SCM nu a mai avut în spate un susţinător financiar precum colosul SC Oltchim, iar CSM Bucureşti, formaţia care a dominat handbalul feminin în ultimii ani, părea invincibilă într-o bătălie la titlu, având în vedere constelaţia de vedete pe care a adus-o în capitală, în frunte cu Cristina Neagu.

Dar lucrurile s-au aprins încă de la începutul sezonului. După ce a i-a „suflat” Supercupa României chiar în debutul sezonului, Vâlcea a învins-o pe CSM Bucureşti şi în campionat, în partida tur din Sala Polivalentă, cu 22-19, într-un moment în care tigroaicele le-a avut la dispoziţie inclusiv pe Cristina Neagu, Amanda Kurtovic, ambele accidentate azi.

Încrederea, bagheta lui Pera, experienţa lui Berbecaru, câteva din secretele parcursului echipei din Vâlcea 

În urma rezultatelor din debutul sezonului, SCM a prins o încredere fantastică sub bagheta lui Florentin Pera, iar cu Petrică Berbecaru în staff-ul de conducere – un personaj cheie la marile succese ale echipei Oltchim – clubul a avut experienţa necesară pentru a gestiona o astfel de situaţie favorabilă. Vâlcea a mers din victorie în victorie, astfel că a ajuns la momentul returului în poziţia de lider şi cu trei variante la dispoziţie pentru a produce cea mai mare…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.