Indiciile lui Contra! Cum ar putea arăta echipa României în meciul cu Lituania şi ce şanse sunt să asistăm la un nou debut

0

Echipa naţională a României joacă ultima şansă pentru a prinde primul loc în Grupa 4 a Ligii C din cadrul UEFA Nations League, care asigură prezenţa la Campionatul European din 2020. În prezent, tricolorii sunt neînvinşi, cu şase puncte, trei rezultate de egalitate şi o victorie, care i-au adus la două puncte de liderul Serbia.

Situaţia este cât se poate de simplă. ”Vecinii” noştri trebuie să se ”împiedice” cel puţin odată în ”dubla” cu Muntenegru şi Lituania, iar tricolorii să câştige ambele partide cu aceleaşi adversare. Ambele partide ale sârbilor vor fi pe teren propriu, la Belgrad, unde România a scos un rezultat de egalitate, scor 2-2. Cu siguranţă, cele mai mari ”speranţe” ale tricolorilor stau în meciul Serbia – Muntenegru, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00. Dacă oaspeţii reuşesc să plece neînvinşi din capitala sârbilor, iar România va câştiga la Ploieşti împotriva Lituaniei, tricolorii vor fi ”la mâna lor” în ultima etapă.

Cum ar putea arăta primul 11 al lui Cosmin Contra

”Guriţă” l-a convocat în premieră pe Alexandru Paşcanu, jucătorul echipei U23 a celor de la Leicester şi titular incontestabil în naţionala U21 a României. De asemenea, tot de la ”tricolorii mici” a venit şi George Puşcaş, atacantul celor de la Palermo, care şi-a ales numărul 9 pentru ”dubla” cu Lituania şi Muntenegru. Vlad Chiricheş, titularul din centrul defensivei şi căpitanul naţionalei este accidentat şi nu a fost convocat pentru cele două partide. Gabriel Tamaş a fost adus în stagiunea precedentă pentru a-l înlocui pe jucătorul celor de la Napoli, dar acesta a primit cartonaşul roşu în mecuil cu Serbia şi este suspendat, motiv pentru care nu s-a numărat printre cei convocaţi.

Astfel, cel mai probabil, Cosmin Contra va avea de ales între Ionuţ Nedelcearu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.