Incredibil: Steaua joacă în echipament roş-alb! Motivul pentru care s-a trecut la noile culori

0

Echipa de volei a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a renunţat la combinaţia de culori tradiţională, roş-albastră, şi îmbracă, în acest sezon, culorile rivalei Dinamo – roş-alb. Uimitoarea schimbare a luat prin surprindere întreaga suflare stelistă, ştirea producând rumoare şi chiar indignare nu doar printre angajaţii clubului, dar şi printre suporteri şi foştii componenţi ai grupării militare.


Deciziile surprinzătoare ale managementului stelist nu s-au oprit aici. Steaua a optat pentru echipament marca Jako – o firmă germană fondată în 1989.

Tricoul roş-alb al echipei de volei Steaua în sezonul 2018-2019

Jucătorii şi antrenorii echipei de volei au încercat să dreagă situaţia ridicolă în care au fost puşi de managementul CSA Steaua şi, atunci când e posibil, joacă în echipamentul de rezervă, albastru-alb-roşu. Pe pagina de Facebook a echipei de volei, pozele în echipament roş-alb sunt evitate cu mare grijă, fiind postate doar imagini în care echipa e îmbrăcată fie în roşu, fie în echipamentul de rezervă.

ProSport a încercat să afle motivul pentru care clubul Steaua a hotărât, în sezonul 2018-2019, să îmbrace echipa de volei în echipament roş-alb. Managerul secţiei de volei, George Grigorie, şi-a declinat competenţa, direcţionându-ne către o adresă de e-mail: „Pentru lămuriri adresaţi-vă departamentului de comunicare. Sunt sigur că vă vor răspunde în timp util. Eu nu răspund decât de partea sportivă. De latura administrativă, achiziţionarea echipamentului, răspunde alt departament din cadrul clubului“.


Echipamentul echipei de volei Steaua în acest sezon. Atunci când e posibil, jucătorii şi antrenorii folosesc al doilea rând de echipament, în care tricourile sunt albastru-alb, iar şorturile roşii

„Alt departament“ înseamnă Departamentul Achiziţii de la CSA…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.