Incidentul de la Giurgiu a fost doar picătura care a umplut paharul. Momentul în care s-a rupt, de fapt, lanţul de iubire dintre Hanca şi Dinamo

0

Sergiu Hanca (26 de ani) a cerut rezilierea contractului cu Dinamo după meciul de la Giurigu, terminat cu înfrângerea ”câinilor” în faţa Astrei, scor 4-1. Mijlocaşul dinamovist a marcat unicul gol al partidei, iar soţia sa ar fi fost agreastă în tribună după ce s-ar fi bucurat în exces la golul acestuia. Vineri, cele două părţi s-au pus de acord asupra despărţirii, iar motivele din spatele rupturii trebuie căutate cu ceva timp înaintea incidentului de pe stadionul „Marin Anastasovici”.

Dinamo a încheiat pe locul trei ediţia 2016-2017 a Ligii 1 Betano, Hanca marcând nu mai puţin de zece goluri pentru echipa antrenată atunci de Cosmin Contra. La finalul acelui sezon, în care mijlocaşul dinamovist şi-a trecut în palmares Cupa Ligii, au început să apară şi ofertele. Acesta a intrat în atenţia a doua cluburi din Ligue 1, Lille şi Toulouse, dar mutarea nu s-a realizat, astfel că Hanca a rămas în Ştefan cel Mare:„Ştiu că ar fi nişte oferte de la Toulouse şi Lille, dar aştept să treacă aceste două meciuri, iar din vară voi vedea. Dacă ofertele sunt bune pentru club şi pentru mine, atunci vom vedea”, a declarat Hanca în acel an, în cadrul unei conferinţe de presă.

A venit şi prima convocare la echipa naţională. Sub comanda lui Cristoph Daum, Hanca a fost trimis în teren în ultimele 11 minute ale partidei cu Polonia din preliminariile Campionatului Mondial, scor 3-1. De atunci, dinamovistul a fost într-o continuă scădere de formă, cifrele sale devenind din ce în ce mai modeste, totul ca urmare a transferului ratat în Ligue 1, pe care Hanca îl considera marea şansă a carierei de fotbalist. Dar, cum şefii nu i-au dat drumul, traiectoria lui Sergiu a fost descendentă, după cum a remarcat şi Giani Kiriţă în urmă cu câteva luni: „Sergiu Hanca de un an de zile nu e într-o formă prea bună….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.