În ce relații s-a despărțit Simona Halep de antrenorii săi

0

În cei 12 ani, Halep a schimbat deja doi străini, belgianul Wim Fissette și, ultimul, australianul Darren Cahill, dar și o droaie de români.

De când a intrat în Top 5, Simona Halep n-a mai avut încredere în tehnicienii autohtoni, pe care nu i-a crezut capabili s-o urce la nivelul următor. Sfătuită de Ion Țiriac, dar și încurajată de managerul Virginia Ruzici, s-a lăsat pe mâna unor străini.

Cu Fissette, Halep n-a avut ‘chimie’, dar a atins rezultate importante. A renunțat la belgian deloc elegant, printr-un sms sec, iar cu Cahill n-a putut continua și în 2019 din pricina problemelor de familie invocate de australian.

Va fi un român sau tot un străin? Cert este că soluțiile interne s-au cam epuizat pentru Simo, după ce Andrei Pavel, deranjat că nu ajunge ‘principal’ și obosită să stea în umbra lui Darren Cahill, a ales să meargă alături de Marius Copil.

Pe Victor Ioniță, Simona l-a umilit în public, dar nici față de Andrei Mlendea n-a avut mai mult respect. Singurii care au ținut-o la distanță au fost experimentații Adrian Marcu și Daniel Dobre.

De asemenea, relații reci are Simona Halep și cu Firicel Tomai, cel care a ajutat-o cel mai mult în momentul în care a venit în București să se pregătească. 

Viitorul antrenor va depinde mult de alegerile lui Ion Țiriac, cel care s-a ocupat și de contractul cu firma de echipament.

Năstase crede că Simona nu mai are nevoie de antrenor

Ilie Năstase consideră că Simona a ajuns la nivelul în care se poate descurca și fără antrenor și nu crede că rezultatele liderului WTA vor fi afectate. 

„Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâtea discuții?!

E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? 

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.