“Împreună Suntem Fotbal în grădinițe”

0

Deoarece fotbalul nu e doar un mod distractiv de a face mișcare, ci și contribuie direct la formarea celor mici printr-o viață sănătoasă și un set de valori importante, Federația Română de Fotbal vine în spijinul preșcolarilor și oferă asistență grădinițelor ce doresc să aducă fotbalul în viața copiilor, informează siteul frf.ro.

La conferința de presă organizată în sala mare a Primăriei Iași au fost prezenți, la evenimentul ce a consfințit lansarea proiectului Împreună Suntem Fotbal în grădinițe’, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași, Ciprian Paraschiv, Manager Dezvoltare Fotbalistică în cadrul FRF, Genoveva Aurelia Farcaș, Inspector Școlar General Iași, Lucian Sănmărtean, Manager sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, și Laurențiu Roșu, selecționerul reprezentativei Under 18.

Fotbalul introdus în orarul copiilor

Federația Română de Fotbal susține practicarea fotbalului de la o vârstă cât mai fragedă, astfel că grădinițele ce vor implementa în orarul copiilor cel puțin o oră de fotbal pe săptămână vor primi suport din partea FRF. Acesta constă în echipament, mini-porți mobile, mingi și elemente necesare pentru delimitarea suprafeței de joc.

„Ne-am bucurat de propunerea Federației Române de Fotbal și am acceptat pe loc acest parteneriat. Ne dorim ca fotbalul să pătrundă în inima copiilor. Este o sursă de sănătate și o modalitate de educare pe principii solide”, a spus Mihai Chirica, Primarul municipiului Iași.

„Salut această inițiativă, un parteneriat pentru a promova fotbalul, care ajută nu doar din punct de vedere fizic la dezvoltarea copiilor, ci și la stabilirea unui echilibru în organism. Este un îndemn la mișcare și o modalitate de a prezenta preșcolarilor munca în echipă”, a declarant Genoveva Aurelia Farcaș, Inspector Școlar General.

Pase cu Sânmărtean și Roșu

Managerul de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.