Impresionant! Germania, Danemarca, Franţa şi Norvegia au obţinut împreună un golaveraj de plus 57 de goluri în ziua a treia a Campionatului Mondial. Rezultatele zilei şi clasamente

0

Germania, Danemarca, Franţa şi Norvegia, echipe cu pretenţii la medalii la Campionatul Mondial de handbal masculin, s-au distrat în meciurile de sâmbătă, în ziua a treia a competiţiei. Toate au câştigat la diferenţe formate din două cifre.

Germania este echipa care a impresionat azi pe parcursul celor 60 de minute cu Brazilia, reuşind să câştige categoric în faţa unei reprezentative care ieri a chinuit campioana mondială en-titre. Încă după primele 15 minute, trupa lui Christian Prokop s-a desprins la 9-2. Andrea Wolff a făcut o partidă foarte bună între buturi, însă apărarea s-a mişcat excepţional.

Uwe Gensheimer a terminat partida cu 10 goluri, dar au mai ieşit în evidenţă Steffen Weinhold şi Steffen Fath în linia de 9 metri. Brazilia a făcut eforturi pentru a evita o înfrângere la scor, dar i-a fost foarte greu să lupte la nici 24 de ore după un meci solicitant cu Franţa şi cu o arenă împotrivă. La final, Germania s-a impus cu 34-21, suficient pentru a se instala la conducerea Grupei A.

Sun privirile lui Nikola Karabatic, ajuns în Germania, Franţa s-a chinuit şi azi vreo 20 de minute în faţa Serbiei, reuşind să conducă pentru prima dată în minutul 24, la scorul de 10-9. Nedim Remili, jucătorul lui PSG, a intrat în teren şi a deblocat echipa în atac. Din acel moment, „Experţii” nu au mai avut nicio problemă şi s-au desprins la mai mult de 10 goluri, după 60 de minute reuşind să se impună cu 32-21.

Danemarca a făcut iureş şi în prima repriză a partidei cu Tunisia, la fel cum s-a întâmplat şi la jocul cu Chile, când a marcat 14 goluri la rând. De această dată, nordicii au condus cu 15-2 după primele 18 minute, Mikkel Hansen şi Rasmus Lauge având prestaţii încâtătoare. Ambii au terminat jocul cu câte şapte goluri.

Tunisia s-a deblocat din momentul în care pe teren a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.