Îmbunătățiri pentru Audi A4: mici modificări de design și motorizări mild-hybrid

0

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a lui A4. Nemții au pregătit modificări la nivel estetic și o gamă de motorizări cu sistem mild-hybrid la 12V. Listele de comenzi vor fi deschise începând cu această lună.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

La jumătatea anului trecut, Audi a venit cu o actualizare pentru gama A4. Acum, producătorul german a mai pregătit o serie de îmbunătățiri dedicate modelului de clasă medie. Nemții propun mici modificări la nivel estetic, câteva îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor de la interior și motorizări cu sisteme mild-hybrid. Așa cum era normal, aceste îmbunătățiri vor fi disponibile pentru toate versiunile de caroserie din gama A4.

La nivel estetic, versiunea îmbunătățită a lui Audi A4 integrează modificări la nivelul farurilor, prize de aer ușor restilizate și o grilă frontală ceva mai generoasă. Farurile cu LED sunt acum standard pe Audi A4, iar opțional clienții vor putea alege versiunea cu Matrix LED. Privită din lateral, versiunea îmbunătățită a lui A4 scapă de linia orizontală care unea cei doi umeri prezenți pe aripile laterale. Audi propune 12 culori pentru caroserie și trei pachete de exterior: Basic, Advanced și S Line.

Pentru interior, constructorul german a pregătit versiunea nouă a sistemului MMI care acum poate fi comandată și cu un ecran central cu diagonala de 10.1 inch. În continuare, clienții vor putea opta pentru instrumentarul digital de bord cu diagonala de 12.3 inch (Audi Virtual Cockpit) și pentru un head-up display generos.

Noua versiunea a lui Audi A4 va fi disponibilă cu șase motorizări cu resurse cuprinse între 150 CP și 347 CP, trei dintre acestea urmând să integreze un sistem

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.