Ilie Năstase, mesaj dur pentru politiceni: „De ce se întâmplă asta? S-a nimerit să fie Băsescu, putea să fie Cioloş, sau Ponta, sau Dragnea”. VIDEO | Momentul care a pornit întreaga polemică

0

UPDATE | Ilie Năstase a reacţionat din nou, de această dată pe Facebook. Fostul tenismen îi acuză pe politicieni că lasă cu bună ştiinţă corturile montate pe străzi, chiar dacă au strâns semnăturile necesare pentru a se înscrie la alegeri: „Bună seara tuturor. Mă bucur că am oameni care m-au jignit în presa şi pe facebook pentru cortul Basescu, precum şi oameni care au fost ceva mai indulgenti (ca să nu spun că au apreciat). Povestea corturilor electorale e simplă – hai să fim cu toţii sinceri – mă refer la politicieni: câte semnături aţi strâns în corturi? De ce erau majoritatea închise? Mascau cumva publicitatea electorală în cele mai bune zone pentru panotajul publicitar?

Dacă erau pentru strâns semnături, de ce nu s-au demontat dupa ce aţi depus listele la BEC? De ce stau pe trotuare, ca oamenii sa fie obligati sa iasa in carosabil, ca nu mai e loc pentru trafic pietonal?

S-a nimerit să fie Basescu; putea să fie Cioloş, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tăriceanu, sau oricine…

Apropo, când mergeţi în ţările din UE (şi probabil aţi fost de multe ori şi aţi nimerit şi campanii electorale) câte corturi aţi vazut?
Vă mulţumesc pentru toate comentariile. De la fiecare dintre voi am invatat ceva”, a scris Năstase, pe pagina sa de Facebook.


UPDATE | Ilie Năstase a reacţionat, după ce a fost filmat stropind un panou pe care era înfăţişat fotul preşedinte al ţării Traian Băsescu. „Era chipul lui Băsescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama. Au zis că sunt golan? Păi golănie e ce a făcut Băsescu cu sloganul ‘Să trăiţi bine’. Cu navele când le-a luat nu a fost golănie? Acum nu mai are ţara nimic! Când era la Primărie şi şi-a luat apartamentul nu a fost golănie?! Dar când a tăiat pensiile a fost golan? Vor plângeri, le dau plângeri. O să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.