„Îl dau înapoi pe Nedelcu, lui Hagi”. Decizia finală a „Regelui”, după anunţul lui Gigi Becali: „Când era la noi era unul dintre cei mai buni din România”

0

Viitorul lui Dragoş Nedelcu e pus sub semnul întrebării. Gigi Becali nu-l mai doreşte la echipă şi-l critică aproape după fiecare meci în care mijlocaşul se află pe teren. Se pare că Gică Hagi nu şi-ar dori ca Nedelcu să revină la echipa de la malul mării şi i-a transmis că „să-şi găsească ceva pentru a face următorul pas la mai bine, mai sus, nu cred că poate veni la mai jos (n.r. – la Viitorul)”. 

Nedelcu e intrat în colimatorul lui Gigi Becali şi e fără scăpare, mai ales că nici evoluţiile sale nu încântă. Finanţatorul FCSB este dispus să scape de fotbalistul de 22 de ani, dar nu fără să încaseze o sumă de bani, iar mutarea ar trebui să se facă în schimbul a aproximativ 2 milioane de euro. 

Gică Hagi a fost întrebat, în ultima conferinţă de presă, dacă ar fi dispus să-l aducă înapoi pe mijlocaşul central, dar antrenorul Viitorului nu s-a arătat dispus să facă această mutare: „Nedelcu e un jucător valoros, nu e în formă foarte bună, are un potenţial enorm pe care l-a arătat. A demonstrat, când era la noi, că e unul dintre cei mai buni închizători din România. Trebuie să-şi găsească ceva pentru a face următorul pas la mai bine, mai sus, nu cred că poate veni la mai jos (n.r. – la Viitorul). Să se gândească numai înainte, cel puţin Steaua sau mai sus, altceva. Potenţial are, e la U21, e enervant de tânăr, are în faţă totul şi sfatul meu e să se ducă undeva la mult mai bine. E jucătorul Stelei şi ei trebuie să se gândească la el, nu noi”.

„El joacă la Steaua, e bine, nu e în formă maximă. Dacă i se dă încredere, eu cred că ar fi foarte bun, la Viitorul atingea mingea de 100 de ori pe meci. Nu pot zice eu de ce nu joacă acum”, a adăugat Gică Hagi. 

După înfrângerea cu Viitorul, Gigi Becali a avut o nouă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.