Iftime a făcut analiza jucătorilor care au plecat de la Botoşani. Fabbrini şi Karaboue nu sunt regretaţi: ”Eu spun că nu am pierdut”. Atacantul pe care a vrut în iarnă să îl dea afară

0

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu îi regretă pe jucătorii care au plecat de la echipă la finalul sezonului recent încheiat. Omul de afaceri spune că i-a lăsat să plece, deoarece are alte soluţii la fel de bune sau chiar mai bune pentru înlocuirea lor. Fabbrini, Karaboue, Oaidă, Roman, Fulop, Fraisl şi Burcă nu se mai află în lotul formaţiei moldovene.

Mihai Roman a fost golgheterul FC Botoşani cu nouă goluri marcate, dar oficialii clubului nu au insistat ca el să fie împrumutat încă un sezon de la U Craiova. ”Roman a plecat pentru că nu era jucătorul meu. Mihai e un băiat excepţionat, dar, din păcate, nu rezistă la Craiova. Are nevoie de un vestiar care să-l înţeleagă şi are nevoie de încredere. Abia în ultima lună a prins încredere şi a jucat fotbal. În iarnă am vrut să-l dau afară, dar Marius Croitoru mi-a spus: «Căutaţi să-l cumpăraţi, pentru că e bun»”, a spus Valeriu Iftime.

Un alt jucător care a plecat este italianul Diego Fabbrini, unul dintre cei mai buni străini care au ajuns în Liga 1. ”Fabbrini este o pierdere mare la nivel de spectacol. La nivel de eficienţă, o să vedem. Eu spun că nu am pierdut”, e de părere patronul FC Botoşani.

Oaidă, Fulop şi Burcă au plecat, deoarece Valeriu Iftime a vrut să le facă loc altor jucători în primul ”11”. Este vorba de Târşa, Ongenda şi Chindriş. ”În locul lui Oaidă îl aveam pe Târşa, care, din păcate, s-a accidentat. La momentul ăsta era peste Oaidă. Marian Târşă s-a pregătit extraordinar. Un ghinion colosal. A plecat Fulop pentru că noi trebuie să jucăm acolo cu Ongenda. Lui Andrei Burcă i-am dat drumul pentru că am nevoie de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.