Iaşiul caută revanşa în faţa Sibiului, în Trivale. Poli a pierdut ambele meciuri cu Hermannstadt în acest sezon. Pe cine a lăsat acasă Flavius Stoican şi noutăţile din lot

0

Poli Iaşi se va afla, sâmbătă, de la ora 17:00, în Trivale, faţă în faţă cu o formaţie căreia nu a reuşit să-i smulgă niciun punct în sezonul regulat. Echipa lui Flavius Stoican a pierdut în acest sezon ambele meciuri cu Hermannstadt, după două evoluţii foarte slabe.

În turul sezonului regulat, ieşenii au făcut poate cel mai prost meci din tot campionatul şi au cedat cu 0-2. Pe lângă evoluţia palidă a gazdelor, Hermannstadt a beneficiat atunci şi de o greşeală mare de arbitraj, Tsoumou reuşind să deschidă scorul, în minutul 22, după un fault în atac nesemnalizat la Frăsinescu.

În retur, Poli avea mare nevoie de un succes, la Piteşti, pentru a păstra şanse la play-off, dar a cedat tot cu 0-2, după un alt meci foarte slab al elevilor lui Stoican.
După un dublu 0-2 cu nou-promovata Hermannstadt, ieşenii sunt dornici de revanşă şi speră să obţină, în Trivale, un succes care să le aducă liniştea în clasament.

Antrenorul Flavius Stoican a subliniat că elevii săi sunt bine din punct de vedere mental şi că în disputa de la Piteşti va câştiga echipa mai determinată şi mai concentrată.

”Întâlnim o echipă în faţa căreia am avut tot timpul de suferit din punctul de vedere al rezultatelor. Vrem să ne luăm revanşa, dar nu este uşor, mai ales că trecem printr-un moment destul de dificil din punct de vedere sportiv. Narcis Bădic, Nascimento şi Qaka, trei jucătri importanţi pentru noi, nu vor face parte din lot, fiind accidentaţi. Dar indiferent cine va fi pe teren, trebuie să facem o partidă mare şi să luăm cele trei puncte. Va fi un meci dârz, aprig disputat, iar echipa care va fi mai motivată şi mai concentrată la anumite faze ce pot fi decisive, aceea va câştiga”, a declarat Flavius Stoican, care se gândeşte în continuare la locul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.