Huawei îți arată ce nu ți-a zis nimeni despre români și telefoane

0

Huawei a făcut un sondaj și rezultatele despre români sunt impresionante. Totuși, până acum au fost trecute cu vederea și a fost scoasă în față doar “reușita” românilor când vine vorba de pierderea datelor.

Sondajul Huawei a căutat să ofere niște informații despre re români și relația lor cu telefoanele. Rezultatele au fost comunicate însă aproape de 30 noiembrie și 1 decembrie, așa că, se prea poate, au fost trecute cu vederea. Cel mai des relatările despre acesta sunt despre cum “șapte din 10 români și-au pierdut cel puțin o dată informațiile din telefon”.

E mult mai interesant însă când arunci o privire pe ce telefoane preferă românii, dar și cine sunt cei care vor ce are tehnologia mai bun de oferit. Rezultatele sondajului Huawei sunt, totodată, un fel de duș în caz că aveai alte impresii decât realitatea.

Români care au flagship, adică bani de telefon bun, și ceilalți

iPhone Xs Max, ecran de 6,5 inci. FOTO Răzvan Băltărețu / PLAYTECH
iPhone Xs Max, ecran de 6,5 inci. FOTO Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Conform sondajului Huawei, realizat în noiembrie pe un eșanțion de peste 12.000 de persoane, 67% din bărbați au flagship. Au fost luate în calcul cele trei generați: Z (sub 25 de ani), milenială (26 – 34 ani) și X (peste 35 de ani). Deloc surprinzător, cei care cheltuie cel mai mult pe telefoane sunt milenialii (12,26%), în timp ce celelalte două tabere sunt la 6,77%.

În fine, primul rezultat interesant: 52% din cei care au răspuns sondajului au spus că au telefoane mid-range, 27% au spus că au low-end, 13% au high-end și 8% au flagship. Ca nivel de preț, cele mai ieftine sunt cele în jurul valorii de 1.000 de lei, urmează cele între 1.500 și 2.000 de lei, apoi între 2.000 și 3.000 lei, iar la final sunt toate cele scumpe: Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy Note 9, iPhone Xs.

Piața s-a transformat destul de mult în 2018, pentru că atât Huawei, cât și Samsung au ajuns în lumea telefoanelor de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.