Huawei explică ce s-a întâmplat cu pozele „mincinoase” pentru P30

0

Huawei a explicat de ce a publicat poze „mincinoase” pentru promovarea telefonului P30 Pro. Compania sugerează că publicul s-a grăbit să judece pozele cumpărate de pe un site de imagini stock.

Huawei face cumva și reușește și anul acesta să-și dea cu stângul în dreptul când vine vorba de promovarea propriilor produse.

În mod normal, al doilea cel mai mare producător de telefoane din lume n-are nevoie de astfel de tactici penibile de marketing, având în vedere că flagship-urile sale sunt oricum printre cele mai bune din lume. Prin urmare, sunt de părere că se dorește mai degrabă să atragă atenția. Nu contează că e penibil pentru că nu e greu să găsești scuze.

Reprezentanții companiei au oferit și o explicație oficială după ce s-a făcut atâta vâlvă pe internet pentru că, vai, Huawei încearcă iar să ne păcălească prin reclame, de parcă n-a devenit deja o tradiție pentru chinezi (dar și pentru alte companii, să fim onești).

Care este explicația chinezilor

„Am vrea să repetăm că acele imagini sunt, de fapt, doar postere teaser și am dorit doar să atragem atenția asupra noilor funcții care vor fi pe Huawei P30. Huawei a obținut licențele pentru imaginile originale, iar posterele sunt reprezentări artistice ale funcțiilor menționate. Vrem să profităm de oportunitate și să le mulțumim mass-mediei pentru interesul acordat posterelor noastre”, este răspunsul chinezilor de la Huawei cu privire la micul scandal mediatic.

Evident, Huawei nu este la prima abatere de acest fel. Dacă îți amintești, așa s-a întâmplat și anul trecut, la promovarea telefonului Nova 3, când s-a dovedit că imaginile de marketing erau, de fapt, realizate cu un DSLR profesional Canon de peste 4.000 de dolari.

Huawei n-a spus că acele imagini sunt făcute cu P30, tu ai crezut asta

huawei p30

Funcția la care se referă Huawei pentru P30 este zoom-ul optic impresionant de cel puțin…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.